fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har et kæmpe problem. Jeg kalder det for "forrådt, droppet og forladt"

Hej Maj.

Jeg har et kæmpe problem. Jeg kalder det for "forrådt, droppet og forladt". det siger måske lidt. det drejer sig om nogle forskellige ting.. det er meget indviklet, selv for mig. har virkelig brug for nogle gode råd omkring disse emner.

Det hele startede da jeg mødte denne fyr på en sommerferie for to år siden, vi forelskede os vildt og blev kærester. Han var bare perfekt, halvt englænder med det perfekte navn J, MEN, han bor i København, jeg i midtjylland. Da jeg startede på efterskole, blev vi nød til at slå op og snakkede egentlig ikke rigtig sammen indtil påsken i år, hvor vi havde snakket om, at jeg skulle besøge ham, nu hvor jeg alligevel var i København på familiebesøg.

Alle følelserne kom derefter væltende tilbage, og selvom jeg kun er sytten år gammel, så ved jeg at det er J, jeg skal giftes med, have børn med og en fremtid med. Han har det (heldigvis) på samme måde. Men historien ender ikke lykkeligt, vi blev nemlig enige om, at vi ikke kunne være kærester igen, pga. afstanden mellem os. Derefter var der to knuste hjerter, i hver sin ende af landet.

Han skulle besøge mig en weekend, men blev nødsaget til at aflyse, fordi han var blevet slået ned til en fodboldkamp. Igen var jeg knust, men veninderne fik mig overtalt til at tage med i byen, hvor jeg selvfølgelig ender i en kæmpestor brandert. Dagen efter finder jeg ud af, at en fyr havde fået mit nummer. Han hed C og var lige et par år ældre end mig, skide sød og kanon lækker. Vi sms'ede sammen i nogle uger og fandt ud af, at vi havde super meget tilfælles.

Egentlig havde jeg besluttet, at intet skulle ske med ham C, fordi jeg stadig var vildt forelsket i J. Men det kørte ligeså stille ud i sandet, fordi vi begge to havde lyst til andre mennesker. Og vi var jo ikke kærester, så det var jo ikke noget problem. Jeg tog en beslutning om at komme over J og MOVE ON.

Det gik også meget godt, og jeg begyndte at se mere og mere til C. Jeg fortalte det hele til J, og at selvom jeg var forelsket i ham, ville jeg prøve med C, for at komme videre. C boede to gader væk, så det var jo perfekt. Han virkede skide sød, og jeg kunne rigtig godt lide ham. Vi havde det mest fantastiske sex, overalt i hans lejlighed, senge, sofaen, køkkenet; jeg kunne blive ved. Lidt, vidste jeg, at det bare var dét han ville. På mig, havde det virket anderledes.

Jeg ved godt, når fyre bare udnytter én, for det har jeg prøvet en million gange. Men han virkede så anderledes, fordi han ville putte, nusse og hygge, holde i hånd, se film og bare ligge i ske. Så skete det; ingen sms'er, intet blik og ikke engang en uge senere ser jeg ham med en ny lyshåret pige i hånden (jeg er brunette).

Tak er min reaktion, men havde egentlig mest lyst til at slå ham. Selvfølgelig kan jeg nu, efter han har "droppet" mig (på den mest usmagelige måde), se hvordan han egentlig var. Så nu er jeg her.

I den anden ende af landet er der en fyr, som jeg elsker over alt på Jorden, og som er min eneste ene. Og lige bag min lejlighed er en fyr, jeg stadig har seksuelle følelser for, men som jeg afskyr som pesten! Hvad nu? Hvad skal jeg sige til hvem? - Jeg har nu genoptaget kontakten med J, fordi jeg nu har forstået vores forelskelse. Mit savn til ham er ubeskriveligt. Så hjælp, hvad skal jeg nu gøre?

Hilsen Den knuste.

Brevkasse:

Jeg har et kæmpe problem. Jeg kalder det for "forrådt, droppet og forladt"

Kære Knuste

Som jeg læser din mail, virker det på mig som om, at du sætter en frygtelig masse regler op for dig selv og samtidig låser dig selv på hænder og fødder, det jeg mener er, at du beslutter at J skal være den eneste ene og at din beslutning betyder, at du derfor ikke må se eller være sammen med andre, fordi du har truffet denne beslutning. I har besluttet at I ikke skal være kærester, da det er for besværligt og derfor ser du en anden fyr, nemlig C, som du faktisk har det rigtig fedt og hyggeligt med og dyrker en masse lækker sex med. Håber, at det er korrekt opfattet!

At du oplever det som om, at C bare ville udnytte dig, er jo et spørgsmål om hvordan du tænker om det, du tænker at han bare ville have sex og derefter blev du skrottet, og den tanke gør dig ked af det, og du får følelsen af at være udnyttet. Men har I ikke begge udnyttet hinanden? Hvad med om du tænker, at du mødte C, I havde det skønt og dejligt sammen, og det var fedt og gensidigt, i udnyttede hinanden på den gode måde, og nu vælger han så ikke at svare på dine beskeder, og det må han da selv om, så er han jo bare ikke kæreste potentiale.

Ser du, alt for mange piger går rundt og venter på at mændene skal have brug for dem og bruge dem, for så føler de sig anerkende og gode nok, men hvad med om du begynder at have fokus på, hvad DU kan bruge mændene til i dit liv. Du valgte at tage over til C og have sex og nyde det, det er da i orden og helt ok. Du brugte ham til at fylde et tomrum efter J ud, og det er da også okay, I havde det jo begge skægt og skønt.

Alle de regler du opstiller for dig selv og for, hvordan andre skal opfører sig får du bare problemer af og bliver ked af. Hvad vil du? Hvordan vil du opføre dig? Vil du have J? Uanset afstand? For det kan man nemlig godt, det er måske ikke optimalt for nogen af jer, men hvis I begge er sikre på, at I vil hinanden, så kan I sikkert også aftale jer frem til løsninger, hvor I ses så meget så muligt.

Du skal mærke efter hvad du vil, hvad DU vil bruge J til, hvilke valg DU vil træffe og hvad der er bedst for dig og dit liv, og du må sku gerne være egoistisk. Du er jo ikke kæreste med nogen for deres skyld, men for din egen! Jeg ville sådan ønske at Danmarks piger ville begynde at tænke mere på hvordan de kan bruge drenge og hvordan de kan have det sjovt med fyrene i deres liv, i stedet for at stå på sidelinien og håbe på at en fyr vil komme og bruge dem – for det bliver man nemlig ulykkelig af!

Dit liv og dit kærlighedsliv handler om dig og om hvilke følelser der er gode for dig, og finder du en sød fyr, der vil det samme som dig, er det jo bare perfekt. Men søde ”knuste”, hav fokus på hvad der gør dit liv spændende og sæt så ting i gang. Savn er ok i et parforhold, det kan faktisk være det der nogen gange skal til for at det bliver holdt i kog, fordi man netop i disse situationer mærker hvor meget man savner og elsker hinanden og derfor værdsætter hinanden meget højere end hvis man bare går op og ned af hinanden dag ud og dag ind!

Så mit råd til dig er at du skal mærke, hvad du vil, hvem du vil bruge (på den gode måde), og hvem du ønsker I dit liv, og som jeg kan høre ønsker du ikke at have en fyr i dit liv som ikke sms´er tilbage og kan give et ærligt svar

Jeg har et kæmpe problem - Maj Wismann giver svarKærlig hilsen

Maj Wismann, Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram