fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har ikke lyst til sex med min mand - er det normalt?

Kære Maj

Jeg er en kvinde på 45 år, som aldrig har haft lyst, mærket lyst, onaneret eller nydt sex.

Jeg har sex med min mand, fordi han gerne vil, men han vil jo gerne have, at jeg også har lyst.

Jeg tror faktisk bare ikke på at jeg nogensinde får det, det ligger ikke til mig og har aldrig gjort det.

Jeg føler mig meget forkert og anderledes, og min mand bebrejder mig godt nok ikke længere, men jeg kan mærke på ham, at han er sur over det.

Er det normalt, slet ikke at have lyst?

Hilsen Mona

Brevkasse:

Jeg har ikke lyst til sex med min mand - er det normalt?

Hej Mona

Tusind tak fordi du skriver og bringer et meget relevant emne op, som længe har manglet fokus.

I vores samfund er sex højt prioriteret og sex artikler kan man finde i alle aviser og ugeblade, hovedsageligt omhandlende, hvordan man får bedre sex, mere lydt, vildere orgasmer mm.

Vi hører sjældent om de mindre grupper i sexlivets mangfoldige univers, og en af grupperne er netop mennesker, som simpelthen ikke mærker lyst, aldrig har gjort det og kort sagt, så siger det dem ikke noget som helst. Denne gruppe kaldes aseksuelle.

I en Engelsk undersøgelse fra 1994, hvor man udspurgte 18.000 mennesker om deres sexliv, fandt man, at 1% var aseksuelle, og det er jo faktisk en del, synes jeg.

Nu kan jeg jo ikke sidder her foran min computer og fortælle dig, om du er aseksuel, det kræver markant mere kendskab til din unikke situation. Når det så er sagt, så vil jeg anbefale dig, at du undersøger begrebet nærmere - du kan også tage kontakt til en privatpraktiserende klinisk sexolog - eller få en henvisning fra din læge til en af de sexologiske klinikker, der ligger spredt rundt om i landet.

Din mand er sur på dig, ja, han skal tage ansvar for sin egen lyst, ligesom du skal tage ansvar for din, men jeg er nys på, hvad der gemmer sig under surheden - er det mon ked-af-det-hed og følelsen af at blive afvist, ikke være god nok?

Du ER jo sådan, og at fremtvinge lyst hos nogen, er jo heller ikke rart.

Jeg vil råde dig til, at du søger info på nettet, og derefter tager dig en samtale med din mand, stille og roligt og fortæller ham, hvordan du har det, så kan han fortælle hvordan han har det, og derefter må I snakke jer frem til, hvordan han kan tage ansvar for sin lyst og du for din og hvordan I fælles kan finde en form for intimt-liv I begge kan nyde og være glade for. Fysisk kontakt og kropsnærhed, har du jo stadig lyst til, så måske I kan bruge det som udgangspunkt for at definere, hvordan jeres intimitet skal fungere. Hvis det går helt i hårdknude, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller tlf. så skal jeg prøve at rådgive dig så godt jeg kan.

Jeg har ikke lyst til sex med min mand - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram