fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har kun prøvet orgasme en gang i mit liv, og aldrig mere.

Kære Maj Wismann

Jeg skriver til dig i håb om at du kan hjælpe mig med et over 25 år gammelt problem. Jeg kan ikke få orgasme!

Jeg har oplevet én eneste orgasme i mit liv (for omkring 20 år siden), og jeg husker stadig den skønne følelse. Som årene er gået, har jeg vænnet mig til, at det ikke er en del af mit liv, omend jeg da ville ønske at jeg kunne få disse dejlige og på en måde "lettende" udløsninger.

Jeg er en kvinde på 43 år. Jeg onanerer hyppigt fordi jeg godt kan lide det. Der sker det, at jeg nærmer mig klimaks. Jeg bliver varm, hjertet slår hurtigt, benene sitrer. Men netop som jeg nærmer mig orgasmen, kan jeg ikke længere udholde berøring på klitoris. Jeg har prøvet at flytte fokus til området omkring, men det giver ikke orgasme. Jeg har en fornemmelse af, at min muskulatur heller ikke formår at slappe af, selv om jeg er meget opmærksom på, at være afslappet i muskulaturen. Jeg kan nærmest fornemme lettere kramper, når jeg nærmer mig - og de føles ubehagelige.

Den ene orgasme jeg fik for mange år siden kom af stimulation af klitoris og jeg har prøvet samme metode utallige gange igen, desværre uden det ønskede resultat. Jeg er for længst stoppet med at "hige" efter orgasmen - jeg må nøjes med "næsten". Men behøver det at være sådan? Har du et godt råd til mig?

Sex med partner giver mig heller ikke orgasme. Og jeg vil indrømme overfor dig, at jeg faker orgasme når jeg har sex med en mand. Han kan jo ikke gøre for min manglende evne.... Og slutteligt: Er det normalt at jeg ikke kan mærke, når en mand kommer i mig? (jeg har vænnet mig til at spørge, hvis hans kropssprog ikke har overbevist mig).

Hilsen Q.

 

Gå direkte ind på www.sinful.dk side lige her og se "Magic Wand"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram