fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har mere lyst til sex end min kæreste

Kære Maj
Jeg har et problem som er, at jeg har mere lyst til sex end min kæreste. Tit, når jeg lægger op til sex, ender det med at jeg bliver afvist, og det gør mig simpelthen så ked af det. Har du nogle gode råd til, hvad jeg kan gøre?

Kh. Katharina

Brevkasse:

Jeg har mere lyst til sex end min kæreste

Hej Katharina

Det er rigtig træls med din situation.

Du skal to ting, nemlig lærer at modtage en afvisning uden at det går dig på, og lige nu bliver du rigtig ked af det fordi du tror at han afviser dig fordi du måske ikke er dejlig nok. Men i mange tilfælde handler det om alt andet, end at manden synes at kæresten er usexet! Så snak med ham og spørg ind til, hvad han oplever, så du kan få ro på dine tanker omkring afvisning.

Og så skal du finde ud af, om du kan få tilfredsstillet din sexlyst på en anden måde end at han SKAL være aktiv. Måske vil han bare ligge ved siden af mens du onanerer og på den måde anerkende din lyst, og måske giver det ham selv lyst. Hvis mine råd ikke giver dig nogen som helst resultater, synes jeg at I skal prøve at kontakte en kompetent klinisk sexolog til en enkelt samtale.

Jeg har mere lyst til sex end min kæreste - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram