fbpx

Kære Maj
Jeg har et problem som er, at jeg har meget mere lyst til sex end min kæreste. Tit, når jeg lægger op til sex, ender det med at jeg bliver afvist, og det gør mig simpelthen så ked af det. Har du nogle gode råd til, hvad jeg kan gøre?

Kh. Katharina

 Hej Katharina

Det er rigtig træls med din situation.

Du skal to ting, nemlig lærer at modtage en afvisning uden at det går dig på, og lige nu bliver du rigtig ked af det fordi du tror at han afviser dig fordi du måske ikke er dejlig nok. Men i mange tilfælde handler det om alt andet, end at manden synes at kæresten er usexet! Så snak med ham og spørg ind til, hvad han oplever, så du kan få ro på dine tanker omkring afvisning.

Og så skal du finde ud af, om du kan få tilfredsstillet din sexlyst på en anden måde end at han SKAL være aktiv. Måske vil han bare ligge ved siden af mens du onanerer og på den måde anerkende din lyst, og måske giver det ham selv lyst. Hvis mine råd ikke giver dig nogen som helst resultater, synes jeg at I skal prøve at kontakte en kompetent sexolog til en enkelt samtale.

 

kæreste, sex, orgasme, parterapeut, sexologKærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!