fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har svært ved at komme, når min kæreste giver mig et handjob eller blowjob...

Hej Maj

Er det normalt, at hvis min kæreste giver mig handjob eller blowjob, så har jeg lidt svært ved at komme? I forhold til, hvis jeg onanerer selv, eller når hende og jeg knalder.

MAX

Brevkasse: Jeg har svært ved at komme, når min kæreste giver mig et handjob eller blowjob...

Hej Max

Sikke dog et dejligt og ligetil spørgsmål. Ja, det kan være helt normal med din oplevelse. Når du knalder hende, så kan du rykke rundt i positioner, bevæge dig lidt til højre, lidt op, eller andre steder, som gør, at pikken bliver stimuleret lige på den måde du elsker, og som du ved fører dig i retningen af en orgasme mere eller mindre hurtigt. Det sammen når du tager en spiller. Der er du også den, der har styringen.

Men når hun så vil give dig en håndtrold eller forkæle dig med et blowjob, kender hun jo slet ikke din pik så godt som du gør, og derfor kan man sige, at hendes teknik slet ikke er lige så finpudset og udviklet som din egen, og så kan det godt tage længere tid, da der ikke er toptunet finpudset og reguleret stimulering.

Efterhånden som I har kendt hinanden og som I har guidet hinanden vil hendes teknikker blive bedre, men det kræver at du åbner munden og fortæller hvad du elsker hun gør, og hvad hun kan gøre for at blive endnu bedre til at håndtere lige præcis din pik.

Jeg har svært ved at komme - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram