fbpx

Kære Maj

Tak for dit dejlige brev, du er en skøn kvinde.

Jeg har tidligere skrevet til dig omkring min problematik med, at jeg kommer for hurtigt. Du spurgte om jeg var allergisk. Det er jeg ikke, men har måske lidt følsomme slimhinder. Hvis jeg er i nærheden af røg, kan jeg mærke det i næsen og kan få nogle nyseanfald.

Jeg laver jo disse øvelser med mit pikhoved, altså klaskeøvelserne og det føles dejligt, samtidigt ser jeg også, at den bliver mere muskuløs en dejlig fornemmelse. Hvordan tjekker jer om det har hjulpet, altså om jeg kan  undgå at komme for tidligt? er det ved at onanerer?, når jeg er lige ved at komme så holde en pause og herefter fortsætte og  holde pause og så igen men denne gang blive ved til jeg sprøjter. Er det ok?

Synes du jeg skal tage en benadryl næste gang jeg har en kvinde? Hvor lang tid før at vi har sex, skal jeg tage denne tablet?

Jeg vil købe en dvd om oral sex og fortsætte med at studere dette. Oral sex er fantastisk.

Mange kærlige hilsner

M

Kære M

Tak for din store ros, og hvor er det fedt at du skriver igen, så du kan få helt styr på din problematik.

Nu er jeg jo ikke læge eller klinisk uddannet. Men jeg vil da anbefale dig at undersøge muligheden med Benadryl næste gang du skal være sammen med en kvinde. Jeg vil ikke sige at du bare skal tage en, for alle kan jo ikke tåle alt, men prøv at undersøg om du kan tåle dem og så overvej om det er en mulighed, egentligt for at bruge udelukkelsesmetoden og for at se, om det hjælper dig.

DU kan jo tjekke, om du stadig kommer for tidligt ved at netop være sammen med en dejlig kvinde og ja, det er en god ting at lave den såkaldte ”start/stop” teknik, når du onanere. Det giver dig en god fornemmelse af, at DU styre din udløsning og du træner samtidig din evne til at mærke dig selv og derved stoppe og holde en pause, hvis du er ved at komme.

Mht. hvor lang tid i forvejen du skal tage en tablet vil jeg sige en til to timer. Men vær sød at undersøg det til bunds først om du kan tåle dem!!! Og JA oralsex er fantastisk, mange kvinder er bare lidt bange for det og føler sig utilpas i rollen som modtager og hermed en opfordring til alle kvinder om at lave en aften, hvor det KUN handler om at hun skal lære at nyde oralsex.

Guide ham, fortæl ham med ord eller lyde, hvad du kan lide og så træn at slappe af og modtage, for JA det er en træning at modtage nydelse og det skal du som kvinde øve dig i, så du bliver verdensmester

Men kære M,  Held og lykke på vejen, igen.

Sexolog og parterapeut Maj WismannI kærlighed

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!