fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Kan sexen blive god, hvis jeg ikke plejer at onanere?

Hej Maj,

Jeg er en 23-årig pige, som kun har haft sex én gang. Første gang jeg havde sex var det et meget fuldt one-night-stand, da jeg var 19. Jeg fortryder det ikke, men besluttede mig for, at næste gang skulle det betyde noget særligt. Jeg har sidenhen haft chancen et par gange, men har stået fast på min beslutning.

Nu har jeg så mødt en rigtig sød fyr, og vi har datet i et stykke tid. Jeg har intet problem med at fortælle ham, at jeg kun har haft sex én gang, men jeg er ret nervøs, fordi jeg aldrig har onaneret. Jeg har flere gange prøvet, men det er ligesom om at jeg ikke rigtig kan give mig hen og slappe af, og efter flere nederlag har jeg givet op.

Jeg læser igen og igen på nettet, at man skal fortælle fyren, hvad man godt kan lide, men hvis jeg ikke ved det, så bliver det jo lidt svært. Jeg har også læst en del på nettet om 'aseksualitet', men jeg har flere gange oplevet at være liderlig eller have våde drømme, så det tænker jeg ikke, at jeg er.

Jeg har lyst til sex, men har nu længe været bekymret over, at jeg ikke kan onanere. Er det blot et spørgsmål om vilje? Hvordan lærer jeg at give slip og give mig hen til fantasien?

Håber, at du kan hjælpe.

Mange hilsner,
M.

Brevkasse:

Kan sexen blive god, hvis jeg ikke plejer at onanere?

Kære M.

Tusind tak for din mail, som rammer ned i en kæmpe kvindeproblematik. Nemlig, det der med at give sig hen og overgive sig i sengen. Men først og fremmest vil jeg altså lige give dig et klap på skulderen. Flot beslutning og sejt, at du har holdt ved den mht. at vente med sex igen til den helt rette dukkede op.

Et rigtig godt og sundt sexliv handler i høj grad om at nyde at give nydelse og at nyde at modtage nydelse. Og det der med "bare lige" at give os hen, er faktisk en træningssag!

Jeg tænker lidt på, at du ikke må presse dig selv for meget. Tag et skridt af gangen. Der ER altså en grund til at kvinder topper seksuelt i slutningen af 40´erne eller i den dur! og det er jo fordi, at der HAR hun lært, HVAD der virker f.eks. Og er også mere afslappet omkring sin krop etc.

Mange unge kvinder i dag har ikke særlig stor succes med onani, fordi de (og sig) simpelthen ikke aner, hvad de skal stille op, når først de ligger derinde i sengen. men du skal først og fremmeste finde ud af, hvad der gør dig liderlig, hvad der tænder dig, hvilke knapper du kan skrue på, så du bliver dejligt ophidset, når du ligger derinde og leger med dig selv. og husk nu, Rom blev altså ikke bygget på én dag! Så du skal give det nogle forsøg. Og i virkeligheden handler det også om, at du måske ikke skal få orgasme, men mere finde ud af, hvad der er rart for dig.

Når du skal til at være  sammen med din kæreste, så aftal at I har sex, når I har sex. Drop aftalen om, at nu skal det være i aften. Beslut dig for, at du siger til, når I ligger i situationen, og du kan mærke, at det skal bare være NU!

Dit fokus skal være på, at det skal være dejligt, når I ligger inde i sengen ikke på, at nu skal I have sex om lidt. Jo mere dejligt og lækkert de berøringer er du får, jo nemmere er det for dig at overgive dig til nydelsen, og dermed også nyde selve samlejet, når I når dertil.

Men drop for poksen orgasmeræset til at starte med. Et skridt af gangen, og første skridt er, at du VIRKELIG skal nyde, når I kæler og nyde det SÅ meget, at du får lyst til samleje.

Hvis du vil have mere viden specifikt om, hvad du kan gøre som kvinde for at få et rigtig godt sexliv, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på mit digitale kursus "Kvindens seksuelle univers" - Som bl.a. Magasinet Woman anbefaler.

Og lige for en afsluttende bemærkning, så tror jeg heller ikke, at du er aseksuel.

God fornøjelse,

Kan sexen blive god - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Læs også:

Hun har haft flere sexpartnere end mig - skal jeg droppe hende?

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram