fbpx

Hej Maj,

Jeg er en 23-årig pige, som kun har haft sex én gang. Første gang jeg havde sex var det et meget fuldt one-night-stand, da jeg var 19. Jeg fortryder det ikke, men besluttede mig for, at næste gang skulle det betyde noget særligt. Jeg har sidenhen haft chancen et par gange, men har stået fast på min beslutning.

Nu har jeg så mødt en rigtig sød fyr, og vi har datet i et stykke tid. Jeg har intet problem med at fortælle ham, at jeg kun har haft sex én gang, men jeg er ret nervøs, fordi jeg aldrig har onaneret. Jeg har flere gange prøvet, men det er ligesom om at jeg ikke rigtig kan give mig hen og slappe af, og efter flere nederlag har jeg givet op.

Jeg læser igen og igen på nettet, at man skal fortælle fyren, hvad man godt kan lide, men hvis jeg ikke ved det, så bliver det jo lidt svært. Jeg har også læst en del på nettet om ‘aseksualitet’, men jeg har flere gange oplevet at være liderlig eller have våde drømme, så det tænker jeg ikke, at jeg er.

Jeg har lyst til sex, men har nu længe været bekymret over, at jeg ikke kan onanere. Er det blot et spørgsmål om vilje? Hvordan lærer jeg at give slip og give mig hen til fantasien?

Håber, at du kan hjælpe.

Mange hilsner,
M.

Læs Majs svar efter annoncen

Savner du, at sexlivet bliver bedre, mere spændende, mere saftigt? 

Lyst, mere lyst, sexlyst, bedre sex, sexliv“Kvindens seksuelle univers” Er et af Maj´s bedst sælgende digitale kurser, og det er der en ganske bestemt årsag til.

Her får du nemlig præsenteret al den viden, du har brug for, for at kunne få det sexliv, du drømmer om. Slut med kedelig sex, utilfredsstillende knald og tanker som: “Det da kunne blive bedre”.

Ja, tak – lad mig flux læse mere om det kursus!  

 

Kære M.

Tusind tak for din mail, som rammer ned i en kæmpe kvindeproblematik. Nemlig, det der med at give sig hen og overgive sig i sengen. Men først og fremmest vil jeg altså lige give dig et klap på skulderen. Flot beslutning og sejt, at du har holdt ved den mht. at vente med sex igen til den helt rette dukkede op.

Et rigtig godt og sundt sexliv handler i høj grad om at nyde at give nydelse og at nyde at modtage nydelse. Og det der med “bare lige” at give os hen, er faktisk en træningssag!

Jeg tænker lidt på, at du ikke må presse dig selv for meget. Tag et skridt af gangen. Der ER altså en grund til at kvinder topper seksuelt i slutningen af 40´erne eller i den dur! og det er jo fordi, at der HAR hun lært, HVAD der virker f.eks. Og er også mere afslappet omkring sin krop etc.

Mange unge kvinder i dag har ikke særlig stor succes med onani, fordi de (og sig) simpelthen ikke aner, hvad de skal stille op, når først de ligger derinde i sengen. men du skal først og fremmeste finde ud af, hvad der gør dig liderlig, hvad der tænder dig, hvilke knapper du kan skrue på, så du bliver dejligt ophidset, når du ligger derinde og leger med dig selv. og husk nu, Rom blev altså ikke bygget på én dag! Så du skal give det nogle forsøg. Og i virkeligheden handler det også om, at du måske ikke skal få orgasme, men mere finde ud af, hvad der er rart for dig.

Når du skal til at være  sammen med din kæreste, så aftal at I har sex, når I har sex. Drop aftalen om, at nu skal det være i aften. Beslut dig for, at du siger til, når I ligger i situationen, og du kan mærke, at det skal bare være NU!

Dit fokus skal være på, at det skal være dejligt, når I ligger inde i sengen ikke på, at nu skal I have sex om lidt. Jo mere dejligt og lækkert de berøringer er du får, jo nemmere er det for dig at overgive dig til nydelsen, og dermed også nyde selve samlejet, når I når dertil.

Men drop for poksen orgasmeræset til at starte med. Et skridt af gangen, og første skridt er, at du VIRKELIG skal nyde, når I kæler og nyde det SÅ meget, at du får lyst til samleje.

Hvis du vil have mere viden specifikt om, hvad du kan gøre som kvinde for at få et rigtig godt sexliv, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på mit digitale kursus “Kvindens seksuelle univers” – Som bl.a. Magasinet Woman anbefaler.

Og lige for en afsluttende bemærkning, så tror jeg heller ikke, at du er aseksuel.

onani, onanerer, onanere, sexolog, sex

 

God fornøjelse,

Kh,

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

 

Læs også:

Hun har haft flere sexpartnere end mig – skal jeg droppe hende?

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!