fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Kondom selvom jeg bruger p-piller?

Hej maj

Jeg er en pige på 20, som lige har mødt en dejlig fyr, vi har mødtes nogle gange og sidste lørdag skulle han sove ved mig og vi skulle have sex. Men han ville ikke bruge kondom og det fatter jeg slet ikke. Han nægtede simpelthen. Jeg blev meget ked af det og forvirret, og han trøstede mig og sagde, at det var fordi han gerne ville mærke mig helt, og at han var virkelig glad for mig, og jeg var lige ved at give efter for at han fik lov, men jeg var for træt. Jeg ved godt at det lyder lidt åndsvagt, men hvis jeg nu bruger p-piller, så er der vel ikke så stor grund til at der skulle ske noget, jeg mener, vi bor sku da i Danmark eller?

Hilsen Katrine

Brevkasse. Kondom selvom jeg bruger p-piller?

Hej Katrine

Ja vi bor i Danmark og netop DERFOR er beskyttelse super vigtig.

De sidste tal jeg hørte for klamydia var oppe på 250.000 unge mennesker der er smittet og jeg har sågar hørt en læge omtale det som en epidemi. Jeg vil på alle måder anbefale dig, at du beskytter dig med kondom, indtil I er blevet kærester og BEGGE har været ved lægen og er blevet tjekket for diverse sygdomme.

Husk på, det kan godt være at han er super sød og lækker og du bare tænder på ham helt vildt, men for pokker hvor vil du ærgre dig, hvis du sætter dit helbred på spil over et knald 😉 Mon ikke også du bagefter vil gå og tænke på om du nu er blevet smittet med noget og sådanne tanker kan jo drive enhver til vanvid.

Hvis han ikke vil bruge kondom og stadig nægter, ja, så er det ut med ham, så er han ikke en god fyr for dig, for så passer han jo heller ikke på sig selv!

Maj Wismann om Kondom selvom jeg bruger p-pillerDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram