fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Kærlighedsproblem; forelsket, men han har stadig følelser for sin ex

Hej Maj.

Jeg er en pige på 21, der har et lille kærlighedsproblem, som jeg vil høre om du kunne hjælpe mig med? For ca. en mdr. siden mødte jeg en fyr, gennem min søsters kæreste. De 2 er rigtig gode venner, og hans kammeret besøgte mig for 14 dage siden. Vi fik en snak og lærte hinanden lidt bedre at kende. Her i weekenden var jeg så i byen sammen med dem begge to, og da jeg gik hen og blev for fuld, hjalp han mig hjem og i seng. Vi sov i ske sammen (med tøj på), og nu er jeg gået hen og blevet forelsket i ham. Men desværre er problemet så lige, at jeg har hørt fra min søsters kæreste af, at hans kammerat stadig har nogle følelser over for hans ekskæreste som han har været sammen med i over 5 år. Jeg ved ikke om de stadig ses, men han har også en travlt hverdag i forvejen ved jeg. Han skriver sjældent tilbage når jeg skriver? Så mit spørgsmål til dig er? Hvad skal jeg stille op, når han måske stadig er forelsket i sin eks., og er der noget jeg kan gøre for at få hans opmærksomhed? Jeg har selv valgt at lade ham komme til mig, da jeg ikke vil gå for meget på her i starten, men kunne vild godt tænke mig at vi kom sammen på et tidspunkt.

Håber du kan hjælpe mig.

Knus T

Han har stadig følelser for sin ex

Hej T

Tak for din mail. Hmm… jeg ser flere spørgsmål.

  1. Han er stadig forelsket i sin ex og er ikke kommet sig oven på deres afsluttede forhold. Det lyder som om, at du ikke helt ved, hvordan du skal håndtere dette, når du nu er så vild med ham. Jeg tror, at du skal vise ham, at der findes andre piger i verden end hans ex kæreste. Et brud kan være svært at komme sig over, specielt, hvis man er den der er blevet ”Dumpet” men, derfor kan man jo stadig se andre mennesker. Hvis jeg var dig, og virkelig var så vild med ham, ville jeg holde mig i nærheden af ham og give det en masse tid, vise ham en masse smil og give en masse øjenkontakt, og prøve at se om jeg kunne få noget tid alene med ham. Men jeg tror at tid og tålmodighed er kodeordene i denne sammenhæng.
  2. Han skriver ikke tilbage, når du skriver til ham, skriver du til mig. Hvad skriver du da til ham? Er det sådan nogle lange sms, hvor du stiller en masse spørgsmål som han skal svare på eller er det bare en fortælling om, hvad du laver lige nu? Stiller du ham overhovedet spørgsmål, som han så skal svare på? Får han dine sms´er? Der er mange muligheder. Du kan jo bare spørge ham direkte, næste gang i ses, om hvordan det kan være at han ikke svare på de sms´er du sender til ham, så får du nok et svar du kan bruge til et eller andet. Uanset hvad, så synes jeg at livet er for kort til at være forelsket eller flirte i længere tid med mænd, der ikke svare på mine beskeder, men igen, måske har han endnu ikke fået øjnene op for, hvad du har at tilbyde ham og hvor fantastisk en pige du er og hvor skøn en fremtid du kan se for jer. Jeg vil anbefale dig at se tiden an og se om han på dette punkt ændre adfærd efterhånden. Gør han ikke det, så spilder du kostbar tid, og så er det ud af vagten med ham, men først og fremmest spørg ham, uden at virke anklagende, bare nysgerrigt og interesseret i, hvad der dog kan ligge til grund for at han ikke svare dig.
  3. Hvordan kan du få hans opmærksomhed? igen, du skal holde dig i nærheden af ham og vise dine bedste sider, f.eks. ikke drikke dig i hegnet, når han er i nærheden, men invitere ham med hjem og sove/putte alligevel. Til sidst vil jeg sige, at du skal passe på dig selv, når du spiller og satser i kærlighedens spil, så kan du risikere at tabe, og når du skal have en fyr til at være vild med dig, så er der en risiko for at det ikke lykkedes, men hvis du er ok, med den risiko, så synes jeg at du skal springe ud i det med en masse energi og tro på at det nok skal lykkes for dig. Du kan evt. hente gode input i bogen af Regena Thomashauer, der hedder Mama Genas manual til mænd – det skal nok inspirerer dig til at få din mission i hus.

Maj Wismann om - Han har stadig følelser for sin eksKærlige hilsner og god jagt

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram