fbpx

Hej Maj,

Min kærestes pik er 20 cm lang og det gør at jeg bliver øm af at have sex med ham. Jeg har været ude for 2 gange nu at hvis han har knaldet mig virkelig hårdt begynder det at små bløde dagene efter. Jeg er bange for at det kan gå ud over om jeg kan få børn ?. Jeg kan godt regne ud at jeg selvfølgelig skal bede ham om at være blidere.
Derudover har han svært ved at komme oppe i mig. Han kan kun komme ved at onanere. Hvad kan jeg gøre ved det ? . Jeg har fået ham til at komme 1 gang ved et blowjob- det var super hårdt arbejde og jeg skulle være meget ihærdig.
Jeg ved at han onanere mindst en gang om dagen. Kan det have noget at gøre med det at han så har svært ved at komme når han er sammen med mig ?
Kh. X

 

Hej X.

Kort fortalt:

  • Find stillinger der er bedre end andre
  • Bed ham tage en kold tyrker i en periode (Se video, for at forstå pointen)
  • Jo mere “varm” du er, jo dybere kan han trænge ind.

Pøj pøj

Kh,

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!