fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min kone har en affære med vores fælles ven.

Hej Maj

Jeg tror, at min kone har en affære med en fælles ven, vi har. Jeg har opdaget, at hun skriver mails til ham og sms´er med ham. Jeg tror endnu ikke at de har haft sex, men jeg er fuldstændig i vildrede og forvirret og ked af det, og aner ikke hvad jeg skal gøre, hvad ville du gøre i sådan en situation?

Hilsen Per

Brevkasse:

Min kone har en affære med vores fælles ven.

Hej Per

Øv en situation, nu skal du høre, hvad jeg ville gøre. Jeg ville konfrontere hende hurtigt med hendes affære, men stille og roligt. Fortæl, hvad du har observeret, og at du gerne vil høre hvad der foregår. Du bliver nødt til at kende facts, før du kan handle hensigtsmæssigt.

Det er et chok at opdage sådan noget, som du har opdaget, en følelse af at være blevet holdt for nar, ville være en normal følelse at have. Og det kan være VIRKELIG svært at holde en samtale stille og rolig, når der er SÅ mange følelser i spil.

Min kone har en affære

Men hvorfor har hun intet sagt til dig om hendes følelser for en anden?

Hvordan opfatter hun jeres forhold?

Er der noget hun savner imellem jer?

Skriv en masse spørgsmål ned, du gerne vil have svar på, og husk, at det er langt det bedste, hvis du kan holde dig i ro, mens du snakker med hende.

Hvis det går helt i hårdknude, vil jeg anbefale jer, at I opsøger en erfaren og veluddannet parterapeut, der har arbejdet med problematikken før, som kan guide jer igennem enten et brud eller hjælpe jer til at blive sammen.

Det er sjældent, man kan undgå småforelskelser i andre i løbet af et langt liv med den samme partner, det vigtige er, hvordan man vælger at håndtere situationen. Fordi der står en lagkage foran en, behøver man jo ikke spise den, måske kunne man overveje at smide den ud!

Et godt parforhold, hvor man kan snakke om tingene, være ærlig om sine tanker, følelser og oplevelser, ønsker, behov og savn, et parforhold, hvor man dyrker kærligheden og VIL hinanden, er opskriften på et forhold, hvor man minimere risikoen for at en tredje part kan "kile" sig ind, og der er åbent for en affære og at være utro.

Jeg håber, du finder vished, og at I sammen, kan finde vejen igen.

Min kone har en affære - Maj Wismann giver svarDe bedste tanker

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram