fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Min kone vil ikke længere give mig blowjob, hvad skal der til?

Hejsa

Jeg har efterhånden kendt min kone igennem 10 år. I starten af vores forhold ville hun gerne give mig et blowjob. Men efter vi har fået børn(7 år siden) vil hun ikke give mig blowjob længere. Jeg elsker at slikke hende og hun nyder det. Men hun ville ikke give mig et blowjob. Hun er bange for at jeg sprøjter hende i munden som er sket en enkelt gang ved et uheld. Iøvrigt er det altid mig der skal tage initiativet til sex. Hun tager aldrig initiativet og det er mig der altid bestemmer. Jeg kunne godt tænke mig at hun var lidt mere initiativ rig. Men det vil hun ikke. Iøvrigt kunne jeg også godt tænke mig at hun prøvede at barbere sig men det kan jeg ikke få hende til. Hvad skal der til for at få lidt mere gang i sexlivet igen. Og et blowjob en gang imellem?

Hilsen "Tyren"

Brevkasse:

Min kone vil ikke længere give mig blowjob, hvad skal der til?

Hej Tyr

Du har tre problemstillinger som jeg læser din mail.

  1. Din kone vil ikke give dig blowjob, og det vil du gerne have at hun gør
  2. Du vil have, at hun skal tage initiativ til sex.
  3. Du vil gerne have, at hun barberer sig, men det vil hun ikke.

Der er sket noget med jeres sexliv, har du konstateret og det er ikke i den fede retning. Det lyder som om, at du er den aktive og din kone er den passive omkring sex, og det lyder også som om, at du har en masse ideer til at få jeres sexliv op at køre igen. Hvad sker der, hvis du i en mdr. er fuldstændig passiv omkring sex?

Prøv ellers at starte med at sætte dig ned overfor din kone og tage en meget alvorlig snak med hende omkring din utilfredshed med jeres sexliv, eller mangel på samme. Fortæl hende det, uden at kritisere hende, men fortæl hvad det gør ved dig som mand, far, elsker, ven og menneske, at det ikke fungere. Hvad det gør ved dine følelser, tanker om dig selv osv..

Du må gerne være sårbar og vise at du er ulykkelig over situationen. Fortæl at du savner at mærke hende, din kvinde helt tæt på. Og så skal du spørge hende, hvordan det kan være, at hun ikke gør de ting længere, som du savner, og det er vigtigt at du ”tør” at høre svaret uden at gå til modangreb. Måske er hun skuffet eller føler sig svigtet af dig, måske savner hun noget i jeres hverdag.

Ved du hvad der skal til, for at en kvinde har lyst til sex med sin mand, hvad der skal til i hans adfærd for at hun har lyst til at flirte med ham og turde at være sensuel i hverdagen? Hun er garanteret også ulykkelig over situationen. Men få en god dialog omkring hvad I savner og hvordan I begge kunne forestille jer, at det kunne blive bedre.

Jeg tror ikke, at du savner et blowjob, jeg tror at du savner oralsex, hvor hun kæler og nusser og kysser og aer og slikker din pik, og virkelig viser dig, at hun elsker den ligesom hun elsker dig. Et blowjob handler om udløsning, oralsex handler om kærlighed.

Du skal også vide, at når hun pænt takker nej, til dine forslag, så kan du jo sagtens nysgerrige, ikke vredt og irriteret over ikke at få din vilje, spørge ind til, hvorfor hun ikke vil det, f.eks. barbere sig. Hvad tænker hun om det, siden hun ikke vil? Vær nysgerrig på hendes tanker og grunde til adfærd, det styrker venskabet i forholdet og får din kvinde lyst til at være tættere på dig. Men uden at dømme. Og mht. blowjob, så har hun jo faktisk tydeligt fortalt dig, at hun ikke vil sprøjtes i munden, som hun har prøvet én gang, hvordan kan I forhindre det, hvis det er den eneste årsag til at hun ikke vil længere?

I skal tænke i løsninger i stedet for i utilfredsheder  I øvrigt kan du downloade en gratis smagsprøve på mit kursus ”Sådan får du flere blowjobs, OG får din kvinde til at elske dem”, hvor jeg har interviewet over 100 kvinder til denne guide til mænd, du får desuden 7 interviews på audio (Mp3), hvor rigtige kvinder, fortæller, hvad der tænder og i høj grad ikke tænder dem.

Læs mere her og få dit gratis minikursus: https://websexolog.dk/kurser/flereblowjobs/

Maj Wismann om Min kone vil ikke længere give mig blowjobDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram