fbpx

Hej Maj

Jeg er en fyr på 22 år som har et kæmpe problem, og jeg mener virkelig kæmpe problem. Når jeg er i seng med en pige gør det ondt på hende, fordi jeg er ret stor. Jeg har prøvet med forskellige piger og det er det samme problem hver gang. Jeg har altid været stor i slap tilstand, og godt vidst at den også var stor i hård tilstand, men det er virkeligt en stort problem for mig, for jeg vil jo ikke gøre pigerne ondt og de er nærmest skræmt, når de ser hvor veludrustet jeg er. Ingen af mine kammerater kender problemet og griner bare, når jeg forsøger at snakke med dem om det, og jeg er efterhånden bare ved at være desperat og tør snart ikke at tage med en pige med hjem. Hvad kan jeg gøre?

Hilsen Stefan

Hej Stefan

Tak for din mail.

Når du er sammen med en pige er det ret vigtigt at i bruger en god glidecreme som holder hele vejen igennem. Jeg kan anbefale en siliconebaseret fra FunFactory, som du kan finde her www.sinful.dk. Dernæst skal du varme pigen rigtig, rigtig godt op, så hun er meget våd og har rigtig meget lyst. Man siger, at det tager omkring 30 minutter at gøre en pige ”klar” til penetrering, dvs. der er hun så stimuleret og ophidset at hendes skede også er begyndt at udvide sig bl.a. i dybden.

Det er meget vigtigt at du går langsomt frem, når du trænger op i hende, og start evt. med en dildo. Men når du er oppe i hende, eller på vej derop, så hold pauser, så hun får mulighed for at udvide sig. Husk på, at skeden er jo bl.a. muskulatur, så det kan faktisk give sig en del, så meget at der er plads til at føde et barn på et tidspunkt. Du skal tænke i tid og tålmodighed, når du skal i seng med en pige og huske glidecremen.

glidecreme, sex, stor pik, sexolog, parterapeut,Kærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!