fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Mistet følelserne og sexlysten til min kæreste

Hej Maj.

Jeg skriver til dig fordi jeg virkelig har brug for hjælp og råd. Jeg står i den situation at jeg er så sindssyg meget i tvivl om mine følelser for min kæreste. Jeg er 23 og han er 27. Vi har været sammen i 3 år og boet sammen i 2 år.

Vores sexliv er der stort set ikke noget af, og det har der ikke været i over et år. Eller det vil sige, vi har skam haft sex, men jeg har gjort det er pligt og dårlig samvittighed over for min kæreste. Jeg kan virkelig ikke huske, hvornår vi sidst har haft sex, hvor jeg har haft virkelig lyst og det bare har været dejligt uden alle mulige spekulationer. Jeg kan heller ikke huske, hvornår vi sidst har kysset rigtig længe og intenst for det har jeg heller ikke lyst til.

Jeg føler ikke rigtig jeg tænder på min kæreste længere. Jeg finder en masse småfejl ved ham, som jeg  før hen har været fuldstændig ligeglad med. Det skal lige siges at jeg ikke har mistet sexlysten generelt, for jeg har lyst til sex bare med alle mulige andre end min kæreste 🙁

Jeg har mistet følelserne og sexlysten for min kæresteDet er virkelig ikke godt.

Det skal dog siges, at udover det her så er min kæreste nok en af de mest fantastiske mennesker på denne jord og vi har det dejligt sammen på alle andre måder. Vi snakker om alt sammen, og vi har også snakket om alt det her. Tro mig vi har prøvet ALT.

Vi er super gode til at lave kæreste ting sammen men også lige så gode til at lave ting hver for sig. Vi har aldrig skændtes. Selvfølgelig har der været nogle diskussioner og konflikter. Jeg nyder virkelig at tilbringe tid sammen med min kæreste, men så snart det kommer til det intime, lange kys osv. Trækker jeg mig. Jeg har virkelig ikke lyst. Det er så frustrerende for mig og mit hoved er ved at sprænge af sindssyge tanker om alverdens ting.

Jeg har faktisk haft det sådan her det sidste år. Der kan så lige være en periode, hvor jeg ikke tænker så meget over det, men det kommer snigende tilbage igen og med kortere og kortere tids mellemrum. De sidste tre måneder er det noget der har fyldt mine tanker stort set hele tiden.

Faktisk valgte jeg i mandags at gøre det forbi med min kæreste. Fordi jeg ikke føler jeg kan byde ham at gå rundt i uvished på denne måde, og jeg såre ham bare mere ved at blive i forholdet. Jeg tog væk nogle dage for at tænke det hele igennem.

Det ene øjeblik synes jeg det er det rigtige og det næste øjeblik synes jeg ikke det er det rigtige. Jeg ville seriøst ønske at jeg kunne trykke på en knap og så kom alle følelserne bare tilbage igen, for jeg har virkelig svært ved at forstille mig en hverdag uden min kæreste, når vi har det så fantastisk sammen på mange måder.

En anden ting er at jeg faktisk har kysset med et par stykker i byen det sidste halve år. Det har jeg det sindssyg dårligt med, men har ikke sagt noget til min kæreste, da sagen er den at jeg for et år siden også kyssede med en fyr, hvilket jeg valgte at fortælle min kæreste, som selvfølgelig blev rigtig ked af det, men valgte at tilgive mig for det. Jeg ved dog at det gør han ikke igen. Derfor har jeg ikke sagt noget om det.

Jeg har mistet følelserne og sexlysten for min kæresteDu kan nok se det er noget værre rod, og at det ikke fungerer sådan her for nogle af os på længere sigt. Det er bare så svært for mig at finde ud af om det er rigtigt eller forkert det jeg har gang i. Jeg ved også godt jeg er den eneste der kan finde ud af det. Men jeg har virkelig brug for en professionel råd og vejledning.

Det er så skide frustrerende for mig at mine følelser måske bare er væk, for jeg kan vitterlig ikke give en grund til, hvorfor de er. Kunne jeg det, havde situationen bare været så meget nemmere at håndtere.

Jeg har været inde og kigge på dit online kursus om at få sexlysten tilbage, og jeg er også villig til at tage det, hvis det er det der skal til. Jeg har bare virkelig svært ved at bedømme om det er for sent, og om det vil kunne gøre en forskel for situationen.

Til sidst vil jeg bare lige sige, at min kæreste og jeg har snakket rigtig meget om det hele og åbent omkring det undtagen mine små sidespring.

Håber virkelig du svarer en dag, for jeg er seriøst i vildrede 🙁

Kærlig hilsen,
Den fortvivlede.

Mistet følelserne og sexlysten til min kæreste

Kære fortvivlede
Hvor er det godt, at du skriver til mig 🙂 Jeg skal prøve at råde dig så godt, jeg overhovedet kan. Allerførst vil jeg sige, at jeg er slet ikke i tvivl om, at du elsker din kæreste, det læses tydeligt. Men for pokker da, sikke nogle situationer, du har fået rodet dig ud i!

For det første, så er min helt klare holdning, at du er nødt til at bekende kulør over for ham, omkring dit kysseri med andre. Når man er utro i en eller anden grad, så afgiver man retten til at vælge om parforholdet skal forsætte, forstå mig ret, men du ligger inde med en viden, som har betydning for, om han ønsker at være i forhold med dig fremover - og det er visset ikke at give ham den viden og være ærlig! Det lyder hårdt, men det mener jeg ganske bestemt. Pt. holder du din kæreste voldsomt for nar, og det er ikke ok. Du SKAL sige det til ham, så han ved, hvor landet ligger. Det er hans valg om I skal forsætte og ikke dit.

Så første trin i alt det her er altså at være hamrende ærlig!

Og som du nok har opdaget, så fungerer vores psyke og krop sådan, at hvis man ikke selv tager ansvar for situationen, så skal den nok gøre det på en eller anden måde, og i dit tilfælde har det altså være at kysse med andre fyrer. Så på med ærligheden og smøg ærmerne op og få taget ansvar for den utroskab og sexlysten.

Og så lyder det jo som om, at du og ham ellers har et godt kærlighedsforhold, MEN, at I helt har glemt begæret og passionen, og det er noget lort, sagt på godt dansk! Du skriver det selv. Du kan nærmest ikke huske, hvornår I sidst har kysset.

Det er tydeligvis et eller andet imellem jer, og sikkert noget i hans adfærd som tænder dig af. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at hvis du eller I deltog på min online workshop "Få sexlysten tilbage og behold den for livet", så ville du finde ud af nøjagtig, hvad der er på spil OG, hvad du kan gøre ved det.

Det pudsige ved den der sexlyst er jo, at den ikke "bare" forsvinder ud af den blå luft, der er ALTID en eller flere årsager, og du fortæller mig, at det ikke er sexlysten som sådan, der mangler, nej, det er specifikt i forhold til din kæreste, og så er det imellem jer, der er et eller andet på spil, eller noget i hans adfærd, der simpelthen gør, at du ikke har lyst til ham.

Jeg kan give dig et eksempel fra den virkelige verden!

Jeg har en veninde, som på et tidspunkt datede en fyr, som ellers var fantastisk sød og virkelig godt kæreste potentiale, og så længe de sad over for hinanden, så tændte hun helt vildt på ham, og hun var også total vild med hans krop, og som hun udtrykte det: "Begæret var bestemt tilstede".

Problemet opstod, når de skulle være sammen. Og nu er det her kære læser, at du måske sidder og tænker: "Ej, sådan kan man ikke tillade sig at have det, var det virkelig ikke andet,  NU må hun da tage sig sammen", MEN, her vil jeg godt sige, at det er MEGET individuelt, hvilke grænser man har med personlig hygiejne, og hvornår man bliver tændt af, og det kan man ikke bare lige ændre på, fordi man tænker, at det burde man!

Problemet var, at han for det første ikke børstede sine tænder, og at hele hans mund var fyldt, ikke bare en smule, men FYLDT med tandsten, og det gav ham en ånde som en 14 dage gammel selvdød kat! Og det andet problem var, at han kun gik i bad hver tredje-fjerde dag og i øvrigt ikke fik skiftet boksershorts hver dag - og du vil IKKE vide, hvordan hun fandt ud af det.

For hende betød det, at hun ikke havde lyst til sex med ham, og sexlysten forsvandt TOTALT!

Det er bare et eksempel, og det kan ligeså godt være noget følelsesmæssigt mellem jer, der er på spil. For som du selv skriver, du mener du har mistet følelserne for ham. Men hvorfor?

Det helt essentielle i at pleje et parforhold handler om, at få hinanden til at føle sig elsket. Og det kan du og I lære meget mere om i mit online kursus "Kærlighedens udtryk".

Men prøv at overvej følgende, og så tag et par snakke om det og se, om I kan få ændret noget i den retning, det plejer at hjælpe gevaldigt:

1) Hvad får dig til at føle, at han elsker dig? Hvilke konkrete handlinger kan han gøre, som gør, at du føler dig elsket? Og hvornår føler du dig bestemt ikke elsket og værdsat?

2) Hvad får sexlysten til ham til at vokse? Og hvad får din sexlyst til ham til at falde?

Sæt dig godt til rette og brug LANG tid på spørgsmålene og svar, sid evt. med dem flere gange - og du kan jo give ham spørgsmålene at tænke over også.

Mistet følelserne og sexlysten til min kæreste | Sexlysten forsvandtMen husk, trin ét, er altså ærligheden!

Kærlige og bestemte hilsner,
Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Vil du læse mere om sexlyst?

★ Artiklen: Sandheden om sexlyst - Sådan får du din sexlyst tilbage <-------

★ Artikel: 2 klassiske årsager til, at han mister lysten <-------

Brevkasse: Min mand har ikke lyst til sex <-------

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram