fbpx

Hej Maj Wismann

Min kæreste vil gerne have at vi køber sexlegetøj til ham, altså analt. Der er jo tusind produkter at vælge imellem og vi vil gerne have noget i en god kvalitet som rent faktisk giver en god stimulation. Kan du anbefale noget?

Hilsen Maria (og Morten)

Hej I to

Ja det kan jeg sagtens.

Jeg vil helt klart anbefale at i køber det unikke produkt på markedet, der hedder ”Aneros”. Det er et speciel designet prostata massage apparat, som stimulerer prostata.I kan købe den hos www.sinful.dk som er en af de skønneste online butikker i Danmark, og som jeg ofte henviser til.

Flere og flere mænd får efterhånden øjnene op for den nydelse, der ligger i anal stimulation, og det er jo sådan at der er 4000 nervebaner der ender i prostatakirtlen, hvilket er lige så mange som i pikhovedet, og det skulle efter sigende, nu er jeg jo ikke mand, give nogle eksplosive orgasmer.

Jeg ved, at de fleste af de mænd, der først er hoppet med på legen med analt sexlegetøj, ikke vil undvære det for alt i verden.

 

sexolog, parterapeut, sexlegetøj, orgasme, parforhold, nydelse

 

Mange hilsner

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!