fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Synes jeg er ulækker forneden og mister lysten

Hej Maj.
Mit forhold til min elskede kæreste, er ved at smuldre helt, grundet at min sexlyst bliver mindre og mindre. Vi har prøvet alt lige fra stimulering af klitoris til oral stimulering. Men når jeg "kommer" får jeg det så dårligt med mig selv over at skeden er "ulækker" våd, og jeg lægger mig til at sove med dårlig samvittighed, fordi jeg ikke ville have sex bagefter alligevel. Hvad skal jeg gøre?
Hilsen N.

 

Kære N.
Øv! Tak for dit spørgsmål, Jeg tror, at du ville have rigtig godt af at snakke med en kompetent og veluddannet sexolog eller en psykolog. Bare en enkelt eller to sessioner, du er velkommen til at ringe til mig, så kan vi klare det over telefonen. Din opfattelse af dig selv og din skede er meget uhensigtsmæssig og dine tanker er meget negative og derfor er det svært for dig at have god samvittighed.  Men indtil da kan du jo tænke over, hvorfor din skede skulle være ”ulækker”, når den er våd. Prøv at udforske dine tanker og evt. prøv at se på dig selv i et spejl helt tæt på, og se hvor smuk du faktisk er forneden, som en hel blomst faktisk. Jeg ved godt, at det kan være rigtig rigtig svært i sådanne nogle situationer som disse at tro på, at man faktisk kan få det godt og få et anderledes forhold til sin krop, men jeg har efterhånden mødt en del piger som dig, og de har alle fået det bedre.
Jeg sender dig de kærligste tanker
Maj Wismann, parterapeut og sexolog
Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram