fbpx

Hej Maj

Det hele startede, da jeg var sammen med min daværende kæreste for ca. 2 år siden. En pige som på det tidspunkt gik i 3.g og jeg selv kun i 2.g. Ja, var helt opslugt af hende. Der var ikke de punkter, hvor jeg ikke synes, vi passede perfekt sammen. Men så kom vi jo til det punkt, hvor vi skulle have sex sammen. Hun var egentligt en del mere uerfaren end jeg selv, men husker jeg nok alligevel har været nervøs i højere grad end andre gang. Men yderligere jeg får nemt rejsning også blot ved forspillet, så det var ikke der problemet opstod. Det var som jeg husker det, at problemet kom, da jeg fik kondomet på. Vi prøvede efterfølgende én gang, hvor det igen mislykkes. Hun begyndte så på p-piller og vi var sammen i over et år og havde dejlig sex efterfølgende. Vi mistede så lidt gejsten og gik hver til sit. Bl.a. fordi hun flyttede væk i et helt år og jeg skulle starte i 3.g, hvilket jeg regnede med at skulle bruge mange kræfter på.

Mit næste samleje, var med en pige fra min klasse, yderst tiltrækkende. Vi var “bollevenner” og gjorde det enkelte gange. Hver gang uden kondom og ingen problemer der.

Samlejet efter var et one-night stand med en veninde og med en del alkohol i blodet, hvilket også resulterede i, at det ikke var noget vellykkede samleje. Som jeg husker det, så kom vi fint igang, men efterfølgende havde hun svært ved at blive våd og samlejet stoppede så der. Uden kondom.

Samlejet efter var et længerevarende “bolleven”s forhold. Et forhold, hvor det foregik uden kondom, men her var der dog også enkelte gange problemer med rejsning, selvom vi ikke brugte kondom. Vi var oftest sammen og med det primære mål at have sex. Kort fortalt, så sluttede det, da der kom for mange følelser i dette forhold, hvilket ikke var den forelagte hensigt.

Mit sidste samleje var med en veninde fra gymnasiet. Første gang var vi begge mindre fulde, og jeg menes at det lykkedes i starten af samlejet med kondom. Men husker desværre ikke, om vi fuldførte det, tror ikke vi fuldførte det med kondom. Vi gjorde det efterfølgende én gang mere med kondom, hvor problemet var igen. Det forhold sluttede meget brat.

Jeg har nu gået i et ca. 5 mdr, hvor jeg ikke har haft sex. Om det er mulighederne, der ikke har været der, eller jeg ikke har turde opsøge dem, kan jeg ikke helt svare på, men har hvertfald levet med mig selv, hvis man kan sige det sådan. Men har onaneret uden nogensinde at have haft problemer med rejsning. Yderligere så har jeg selv eksperimenteret med kondom alene, men uden rigtig at kunne drage nogen konklusion endnu. Det skyldes bl.a. at jeg er i tvivl om det evt. kan være noget med størrelsen at gøre.

Jeg er måske lidt større, men ikke noget vildt, så med det kan jeg ikke finde ud af om jeg skal bruge “de normale” eller “de lidt større”, hvis det evt kan skyldes noget. Er der en måde hvor på jeg selv kan teste det?

Altså det er ikke fordi jeg er tilbageholdende eller generelt genert, tværtimod. Men når det kommer til sex er jeg måske lidt usikker på mig selv, eller er hvertfald blevet det, da der jo efterhånden flere gange har været problemer med rejsning. Men yderligere skal det måske nævnes at jeg har været mere aktiv før min daværende ekskæreste. Har været sammen med i alt 16 piger, 11 før min omtalte kæreste hvor det både har været med og uden kondom, mest uden, men det har her ikke været noget problem med rejsning.

Jeg ved ikke hvad jeg mere kan fortælle? Men kan i hvert tilfælde sige, at jeg er utroligt glad for, at du gider at tage dig tid. Det betyder al verden for mig!

Mvh.

A.

Læs Majs svar efter annoncen

Savner du, at sexlivet bliver bedre, mere spændende, mere saftigt? 

Lyst, mere lyst, sexlyst, bedre sex, sexliv“Kvindens seksuelle univers” Er et af Maj´s bedst sælgende digitale kurser, og det er der en ganske bestemt årsag til.

Her får du nemlig præsenteret al den viden, du har brug for, for at kunne få det sexliv, du drømmer om. Slut med kedelig sex, utilfredsstillende knald og tanker som: “Det da kunne blive bedre”.

Ja, tak – lad mig flux læse mere om det kursus

Kæreste A.

Tak for din mail, og hvor er du dog bare det kæreste væsen! Jeg synes ærlig talt at du er en hamrende modig ung mand, der sådan skriver til min brevkasse – du kan GODT være stolt af dig selv. Og nu skal du bare høre, medmindre du er meget overvægtig, lider af sukkersyge, forhøjet blodtryk og andre sygdomme (hvilket du kan få tjekket ved din læge), så er der INTET i vejen med dig!

Det du oplever er altså ganske, ganske normalt, men jeg ved godt, at det ikke lige er sådan en slags issues, man lige deler med gutterne over et par øl i fredagsbaren!

Det du beskriver for mig, er altså noget helt almindeligt – og det du helt konkret kan gøre i den givne situation er, at du kan begynde at have fokus på hende. Tænke: “Pyt, den virker om lidt igen”. Og du kan netop begynde at tænke: “pyt”, når du VED, at det du oplever er normalt. Og ja, det kan SAGTENS hænge sammen med valg af kondomer – for strammer de for meget, er det da monster træls.

Prøv lige at investere i nogle kondomer i en større størrelse – du finder et fantastisk udvalg lige her, på et af mine yngligssites nemlig Kondomaten.dk 

Jeg håber mit svar giver dig lidt ro ellers er du velkommen til at skrive igen

Kh,

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Læs også brevkassen

“Jeg er konstant liderlig, hjælp mig!” 

Eller artiklen

“Sprøjteorgasmer kan give bagslag”

 

 

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!