fbpx

Hej Maj Wismann

Jeg får enormt ondt hver gang min kæreste og jeg skal have samleje, altså når han skal trænge ind i mig.

Jeg er 53 år, har haft tørre slimhinder i en del år, får nu Vagifem x2 ugentligt. Er blevet undersøgt på Gynækologisk Afd. OUH og fysisk er der intet i vejen.

Har tidligere brugt glidecreme og det hjalp lidt, men stadig lidt smerter. Nu har jeg så fundet manden i mit liv, og vi kan bare ikke have samleje. Hans penis er stor, ikke lang, men tyk.

Jeg tror, at jeg kramper, bare ved tanken. Jeg har ikke ondt, hvis jeg bruger en dildo eller når han bruger fingrene…..det kommer alene, når vi skal have samleje.

Han er enormt forstående. Vi har kendt hinanden i 4 mdr. og har endnu ikke haft samleje.

Hvad pokker kan jeg gøre.?

Har tænkt om jeg måske kunne smøre mig nede omkring skedeåbningen med noget lokalbedøvende creme til en start?

Jeg har altid haft et dejligt sexliv med min ex-mand, som jeg var gift med i 28 år. Så jeg har svært ved at forstå, hvad det er, der gør, at jeg lige pludselig har så ondt, at jeg ikke kan gennemføre et samleje.

I håbet om, at du kan give mig et svar eller måske henvise mig til hjælp et eller andet sted.

Hilsen fra

Den ulykkelige

 

Hans pik er meget stor – Det gør ondt!

 

Kære ulykkelige

Det første jeg lægger mærke til er, at du skriver, at du ingen problemer havde med din ex-mand, at du ikke oplever problemer med fingrene eller med en dildo, ja det eneste tidspunkt problemet opstår, er, når du skal have sex med din nye kæreste.

Så ja, det er jo nok her, hunden ligger begravet. Du kan overveje lokalbedøvende creme, men jeg tænker faktisk mere, at I simpelthen skal tage det endnu mere stille og roligt end I gør nu.

Hvis han har en stor pik, og du er ganske gennemsnitlig i størrelse, så vil det give problemer, men problemer, der måske kan afværges ved, at han ikke trænger ind i dig til at starte med.

Helt lav praktisk kan I prøve, næste gang I skal til at have sex, at han blot ligger sig med sin pik i din skedeåbning.

Hvis du spænder op og det er derfor, det er svært, så vil du med stor sandsynlighed efter nogle minutter begynde at slappe af i muskulaturen dernede. Og så kan han skubbe sig en lille smule ind. Og så slapper I af igen.

Øvelsen er rigtig god, hvis det er fordi du simpelthen spænder totalt op, fordi du er nervøs for hans størrelse. Der er mange, mange kvinder, der oplever sådan en reaktion, og denne øvelse, skulle kunne afhjælpe. Måske ikke første og anden gang, men hvis I hver gang tager det meget langsomt, så begynder du jo hurtigere og hurtigere at slappe af under sexen, og det bliver nemmere og nemmere.

Prøv den først, og se om ikke denne øvelse kan hjælpe, inden du tager bedøvende creme i brug.

De kærligste tanker

Maj

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!