fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hvor mange gange kan man blive forelsket?

Hvor mange gange kan man blive forelsket? - Klinisk sexolog og parterapeut Maj Wismann giver svar i brevkassen.

*

Hej Maj

For en lille uge siden blev jeg for anden gang i mit liv knust af en ulykkelig forelskelse.

Da jeg har erfaring med at komme videre, går det allerede bedre, men nu er jeg begyndt at stille mig selv et atypisk spørgsmål, selv i din branche (tror jeg :-))

Hvor mange gange kan man blive forelsket?

Har læst mig til, at man kun kan forelske sig 3 gange, hvilket vil sige jeg kun har én chance tilbage for at finde en kone som jeg inderligt elsker.

Kan det passe?

Og er der virkelig en antal/grænse?

Mvh. M.

Hvor mange gange kan man blive forelsket?

Kære M.

Tusind tak for dit spørgsmål til min brevkasse.

Hvor er det dejligt at høre, at du ikke er helt væltet omkuld af kærestesorger, og at du allerede er på vej videre i livet.

For de der kærestesorger oven på en ulykkelig forelskelse kan godt nok gøre naller!

Du spørger mig, om hvor mange gange man kan blive forelsket?

Jeg kan høre, at du er hamrende bange for, at dit "klippekort" for forelskelse er ved at være brugt op.

Men bare rolig!

Som jeg plejer at sige til mine børn - de må for hulan ikke tro på noget, de læser på Google.

Det kan lyde en smule bizart, når jeg nu selv har denne hjemmeside, hvor jeg lever af at rådgive andre online.

Men...

Der er edderbankeme længe imellem snapsene.

Altså de gode.

De betyder, at der er SÅ meget såkaldt viden på diverse hjemmesider, som du på ingen måder kan regne med.

Man skal faktisk passe rigtig meget på, og en god tommelfinger-regel er at spørge: "Hvor ved du det fra?", når nogle kommer med fakta.

For...

Dét, der er sket med dig lige nu er jo, at du er blevet i tvivl...

Du begynder at tænke, spekulere, analysere:

► Er der noget om snakken?

► Hvad nu, hvis det er rigtigt, så SKAL jeg jo "ramme rigtigt" næste gang, jeg forelsker mig?

► Er det derfor, der er så mange singler i Danmark? Er det fordi, de ikke kan forelske sig mere?

► Hvis jeg rammer forkert, så skal jeg jo være alene resten af mit liv! - Det har jeg ikke lyst til.

► [Indsæt selv adskillige flere ubehagelige katastrofe-tanker]

Hvor mange gange kan man blive forelsket

Og det gør du bl.a. fordi du har fået "forkert information" på en eller anden hjemmeside.

Æv!

Hvor mange gange kan man blive forelsket - Nej, der er IKKE et loft på!

Dit klippekort er hverken ved at blive brugt op, og VAR det det, kunne det sagtens gen-fornyes.

Og så til spørgsmålet?

Hvor ved du det fra?

Det ved jeg både fra forskningen, fra mine erfaringer fra min praksis og fra mit eget liv.

Det er jo i bund og grund en vidunderlig nyhed!

Men...

Derfor skal du stadig være strategisk omkring din dating.

Du skriver til mig, at du leder efter en kvinde, som kan blive til din kone, som du inderligt elsker.

Det lyder som et helt igennem fantastisk "mål" at have i dit liv.

Når nu du er SÅ opsat på, at det er "hende" du skal finde, har du så overvejet at være strategisk omkring din dating?

Strategisk dating er en af de ting, jeg arbejder med, når jeg har singler i rådgivnings-forløb og på single-workshops.

Det handler i bund og grund om, at du laver dit "forarbejde" godt og grundigt.

Det er bl.a. noget af det jeg underviser mine singler i, der er medlemmer af min online klub: "Klub Kærlighed".

Her finder du adskillige temaer om singleliv og strategisk dating.

Bl.a.

► 7 hacks til et federe singleliv

► Sådan finder du den rette partner, uden at slå krølle på dig selv - Del 1

► Sådan finder du den rette partner, uden at slå krølle på dig selv - Del 2

► Single, på den fede måde.

► Samt mit kursus om selvværd, selvtillid, livsglæde og højere livskvalitet, som jeg altid anbefaler til singler.

Alt sammen online kurser og workshops incl. arbejdsark, der gør dig knivskarp på, hvad du skal søge efter og ikke søge efter, og hvordan du så finder det i en partner.

Er det noget for dig, skal du være hjertelig velkommen sammen med alle de andre hundredvis af medlemmer.

Læs mere om VIP Klub Kærlighed her <---

Og så tilbage til udgangspunktet.

Nej, man har ikke et max antal på, hvor mange gange, man kan blive forelsket.

Maj Wismann giver svar - Hvor mange gange kan man blive forelsketSå bare ud i verden med dig og led efter din drømmekvinde.

De allerkærligste hilsner,

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Vil du læse mere?

Gratis: E-bogen + Mail-kursus "Når seksualiteten driller"

Guide: Sandheden om manglende sexlyst

Artikel: De 5 største problemer i parforholdet - Hvilke passer på jer?

Online Workshop: Bliv Nyforelsket på 7 uger uden parterapi

Læs mere om Maj på Wikipedia <---

Vil du hjælpe?

★ Har du stået i en lignende situation? Så må du rigtig gerne dele dine erfaringer herunder, måske kan netop dine erfaringer hjælpe andre. OBS. Dette er et ekstremt sårbart emne, så vær rigtig sød at være opmærksom på positive formuleringer, rummelighed og omsorg. På forhånd tak.

*Husk god tone, ALLE negativt ladet kommentarer slettes øjeblikkeligt – Jeg ønsker at skabe et positivt og støttende forum, hvor vi kan hjælpe hinanden, og derfor er der nultolerence overfor flabethed, nedladenhed, negative inputs, uhøfligheder og uforskammethed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 comments on “Hvor mange gange kan man blive forelsket?”

 1. Kære M
  Jeg kan underskrive på at der ikke er et max på hvor mange gange man kan blive forelsket.
  Jeg har haft svært ved at finde mig til rette i parforhold. Hvilket jeg tager alvorligt nu.
  Men, her i en alder af 47 kan jeg måske tælle de første 30 forelskelser i mit liv. De bliver hverken mere eller mindre med alderen. Men, nogen partnere fodrer det bedre end andre.
  Men, faktisk er jeg holdt op med at navigere efter forelskelse som pejlemærke for en god relation. Da forelskelse af erfaring er mere en projektion end egentlig en tiltrækning af et andet menneske, som de er.
  Men, selv med den bevidsthed, så bliver jeg det da alligevel.
  Håber det kan bruges
  Hans

 2. Hej Hans

  FEDT med dine erfaringer - og du har så meget ret.

  Forelskelse er ikke altid det rigtige pejlemærke. Det er jo i bund og grund "bare" et biologisk program, der gør, at vi videregiver vores gener, inden vi når at opdage, at den anden også kan være en klaphat 😀

  Og ja, det er nemlig meget sjovere (og i øvrigt også langt mere langtidsholdbart) at fokusere på at forelske sig i "det der er", i stedet for "det man tror der er".

  Tak for input.
  Kh,
  Maj Wismann

 3. Du har så evigt ret, Maj. Der ER intet loft på forelskelser, og faktisk læste jeg for nylig en rigtig god bog om emnet. Den var skrevet af Katerina Pitzner - som de fleste kender fra tv som diamanthandleren - og hedder Sjælens begær (link til anmeldelse af bogen kan ses ved at klikke på mit navn).

  Den bog satte nogle interessante ting på plads, for har vi ikke alle undret os over, hvorfor nogle forelskelser er så passionerede mens de varer, og bagefter *er* man bare videre? Når man har læst bogen gik det op for mig, at vi skal lære bestemte ting af de mennesker, vi møder - og nogle gange er vi ikke selv klar over hvilke lektioner, det var, før mange år efter.

  Det skal på ingen måde trække noget som helst fra dine gode råd, for de er, som altid, fine. For mig gav Katerinas bog bare en ekstra dimension, som kunne forklare i hvert fald et forhold jeg havde (før jeg fik børn), som var elektrisk og passioneret. Det var først mange år efter, at jeg indså, at denne kvinde gav et meget vigtigt råd, som faktisk åbnede op for, at jeg blev åben for det rent faktisk at få børn.

  Hun kunne ikke selv få nogen, da underlivet blev fjernet efter nogle negative celleforandringer, men hun sagde: "Du skal gøre dig selv den tjeneste at finde en, du kan få børn med, for du vil blive en glimrende far."

  Jeg skubbede tanken væk i lang tid, men først meget senere i livet gennemgik jeg en meget grundig selvransagelse, som kiggede på *alle* aspekter af mine tidligere erfaringer, og nogle lektioner står skarpt i hukommelsen netop fordi jeg tillod mig selv denne proces.

  Godt nok en lang afviger fra emnet - det erkender jeg, men jeg synes i hvert fald det var værd at nævne bogen, fordi den måske også kan sætte mange af dine læseres tanker i perspektiv, som den gjorde for mig.

  Det kan i hvert fald supplere de tanker folk gør sig om kærlighedens verden...

  God kr. himmelfartsdag og weekend herfra. 🙂

 4. Hej Maj

  Jeg siger mange gange tak for dit svar! - som jeg først opdager nu... Det er betrykkende at vide, at der ikke er et løft, da jeg har de forsøg jeg skal bruge på at finde min partner, men frygter også lidt at forelske mig igen. Men det er vel det værd at risikere...
  Også tak til jer 2 gutter i kommentarerne, som også har gjort en kærligheds-uerfaren gut på 22 mere fortrøstningsfuld!

  Kan i have det godt alle sammen :))))

  Mvh Magnus

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram