fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg har kun haft sex med to

Hej Maj 🙂

Jeg ville høre om du måske kunne hjælpe mig.

Jeg er lige blevet 18 år, og har kun haft sex med to. (ikke at der er noget galt i det) men grunden til det er, at jeg er så frygtelig genert. Den første jeg var sammen med (det er for ca. 1 år siden) havde jeg sex med hele tiden , faktisk op til flere gange om dagen, men problemet er at jeg er så genert og er bange for at prøve nye ting (hvis jeg nu kommer til at gøre noget forkert), så vi havde stort set sex i den sammen stilling hver gang. Men med ham, var jeg ikke SÅ genert at han ikke måtte se mig nøgen. Men det er et af problemerne jeg har med min nye kæreste.

Vi har været sammen i lidt over 2 mdr. nu og har kun haft sex 3 gange. alle gangene har jeg ligget med bluse på og det har været i den samme stilling. Han er en rigtig lækker fyr og så er han også meget tynd, så jeg føler mig grim og tyk når jeg er sammen med ham.

Jeg har været forelsket i ham de sidste 2 år (Han er min storebrors bedste ven) så jeg vil ikke have at det går i stykker pga. jeg er for genert . Og så er  der også et andet problem, som du nok ikke kan hjælpe mig med: jeg har aldrig givet et blowjob eller handjob, og jeg tror ikke han vil undvære det :s

Jeg håber virkelig du vil/kan hjælpe mig med nogle af mine problemer .

Mange kærlige hilsner anonym

Brevkasse: Jeg har kun haft sex med to

-- Læs om Manglende sexlyst her.

Kære anonyme

Tak for din dejlige mail, og tak for dit mod!

Du er så skøn og dejlig at du tør at spørge og det er virkelig vejen frem, hvis man vil noget i denne verden. Problemer, tsk tsk tsk, de er da til for at blive løst. Du skriver at du er meget genert og bange for at gøre noget forkert. Hmm.. tænker jeg så, hvad kan du næsten gøre forkert?

Det virker lidt som om, at du står der og vildt gerne vil lære at cykle, men ikke vil sætte dig op på cyklen fordi du er bange for at vælte. Hvad er det værste der kan ske for dig, hvis du tager blusen af, næste gang i har sex?

Du skal vide, at det jo er noget man skal lære, det der med sex, som med alt andet i livet, og derfor kan du hjælpe dig selv med at tage en masse små skridt i retningen af det mål du har. Lige nu er du inde i grøn zone, dvs. det man kalder for tryghedszonen og der er du virkelig tryg, problemet er jo bare, at du ikke oplever udvikling i den zone, du putter din under dynen og gør det du kan og har lært indtil nu.

Jeg tænker faktisk ikke at det er din generthed der hæmmer dig, men dine tanker om, hvad der kan ske, hvis du gør noget nyt. Prøv lige at tage et stykke papir og så skriv ned alt det du frygter der kan ske, hvis du giver ham blowjob, handjob, tager blusen af under sex, prøver en ny stilling. Så får du kortlagt din frygt og du kan stille spørgsmålstegn til den. For ER det virkelig sandt at du er tyk f.eks.?

Hvordan kan du virkelig vide om det er sandt? Vidste du godt at kvinder SKAL have lidt sul på kroppen for at mange mænd synes at de er super lækre og har de der bløde feminine former som mændene elsker? Du kan også prøve at se på dig selv i spejlet, og ja ja ja og atter ja, det ved jeg godt at du gør tit, men hør nu her, denne gang skal du ikke fejlfinde vel, du skal finde de steder på kroppen som du godt kan lide, og du må ikke flytte dig før du har fundet mindst et sted du er vild med og kan se det smukke i!

Små skridt kan også være, at du beslutter dig for, at hver gang i har sex, så gør du en lille ny ting hver gang. Og ved du hvad, hvis han ikke kan lide det du gør, så er jeg sikker på, at han er mand for at sige det på en pæn måde til dig eller flytte din hånd og så er den ikke længere. Lige nu er du jo passiv og mænd vil faktisk hellere have en kæreste som prøver og fejler engang imellem end en passiv kvinde, der er bange for at fejle.

De bedste hilsner

Maj Wismann, klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Maj Wismann i brevkassen - Jeg har kun haft sex med to

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram