fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg er min kæreste utro hele tiden

Hej Maj

Jeg er en kvinde på, som bor i et hus med min kæreste. Jeg har virkelig brug for din hjælp, da jeg har været min kæreste utro flere gange.

Jeg havde en affære med en af mine kærester bedste venner tilbage i 2009 og med samme person igen i 2010. Jeg flyttede væk i en uge, for at finde ud af hvad jeg ville, og kunne mærke da jeg var væk, at det var min kæreste jeg følte mest for, og vi fandt ud af det igen. Da jeg var sammen med ham i 2009, så vi hinanden nogle enkelte gange, og så stoppede jeg det. Da vi så pludselig mødtes en dag igen i 2010 gik det galt igen, og der føler jeg selv jeg også mistede styringen over, hvad der var jeg havde gang i.

Jeg stoppede forbindelsen til ham jeg havde været sammen med, og vi har overhovedet ingen kontakt længere. Dog bor han i byen med sin nye kæreste, og hans tidligere kone bor også i byen, men hende snakker jeg nogle gange med.

Da min kæreste og jeg fandt sammen igen, gik det rigtig fint, og vi har det faktisk rigtig godt sammen , og er igang med at stifte familie.

Det som jeg virkelig føler er mit problem er, når jeg er til fester og begynder at får noget at drikke og blir fuld, bliver jeg utrolig kærlig og glad for andre mænd.

Efter min kæsteste og jeg fandt sammen igen, gik det galt i december, hvor jeg var til julefrokost på mit arbejde, hvor en kollega ville være sammen med mig. Først havde jeg sagt nej, da jeg lovede mig selv aldrig at gøre sådanne ting igen, og jeg elsker virkelig min kæreste over alt.

Dog er der ikke mere imellem min kollega og mig, vi fik snakket om det, og jeg fortrød det virkelig min utroskab.

I marts sad jeg så igen alene med en af vores fælles venner, og han fortalte hvad han følte for mig, og han egentlig havde lyst til at vi skulle være sammen, jeg sagde så jeg også synes han var sød, men der intet skulle være, for jeg ville ikke kunne gøre det overfor min kæreste og hans kone. Han sidder så med sin hånd på mit lår, og jeg med mit hoved på hans skulder, hvor min kærste så ser os og bliver sur og gal på mig, da han tror vi har lavet noget. Jeg fortæller ham der intet var sket, og det går stille og roligt i sig selv igen, dog lover jeg min kæreste jeg nok skal tænke over ikke at være så kærlig ved andre når jeg drikker, da jeg åbenbart ikke rigtig tænker klart der.

St. bededag holder vi så noget fest, og da alle er taget hjem og jeg sidder og snakker med en af min kærestes venner, går det næsten alt igen, og sidder og kysser hinaden lidt på kinden og sådan pludselig bliver jeg “heldig” så fuld og skidt jeg kaster op, og intet sker.

Da han så var hjemme ved os i lørdags til noget fest og min kæreste gik i seng og vi var fulde snakkede vi om episoden st. bededag og det sgu ikke var smart. Som aftenen i lørdags sne sig frem blev vi igen kærlige overfor hinanden og kyssede meget hinaden på kinden, og han tog på mig og jeg på ham, og min kæreste kommer pludselig ind og ser jeg står meget tæt på ham, og har min hånd under hans trøje.

Han bliver selvfølgelig sur og skuffet over mig igen. Vi går begge i seng og snakker lidt om det i går, og jeg sagde jeg godt vidste det var rigtig dumt.

I dag kan jeg bare ikke mere, jeg er så ked af det og føler jeg ikke fortjener min kæreste da jeg ikke kan styre mig når jeg drikker.

Håber virkelig du kan hjælpe mig, hvad jeg skal gøre..

Jeg elsker virkelig min kæreste over alt i denne verdenen, og vil absolut ikke miste ham, men det ved jeg bare jeg snart gør hvis jeg ikke kan styre mine følelser når jeg får noget alkohol.

Jeg har sagt til mig selv så mange gange og jeg skal lade være, da jeg vil være sammen med min kæreste, men når jeg får noget alkohol kan jeg ikke styre mig, og er total kold.

Jeg snakkede kort med min kæreste om det i eftermiddag, og fortalte ham jeg ville håbe du kunne hjælpe mig for ellers måtte jeg lade være med at drikke mere.

Han er selvfølgelig også meget splittet da han ikke kan blive ved med at give mig chancer, når jeg bare er så kold gang på gang.

PLEASE HELLLLP!

Kvinden.

 

Download gratis de 3 skænderi-strategier og lær hvordan I stopper uenigheder, skænderier, diskussioner NU! 

Kære Kvinde

Her en kort opsummering, af de spørgsmål jeg stiller dig i videoen:

  1. Er du i det rigtige parforhold?
  2. Ønsker du i virkeligheden et parforhold?
  3. Hav fokus på kærligheden og "Os"
  4. Brug energi på at opbyg tilliden igen mellem dig og din kæreste
  5. Drop alkohol i en periode

 

Utro, utroskab, jeg er hele tiden utro, jeg er utro, affærer

Kærlig hilsen

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-

Kom videre efter utroskab

Få E-bogen "Når utroskaben rammer" + 30 dages Email-Kursus Gratis af Maj Wismann

1/3 af alle parforhold oplever utroskab. Det er p.t. den hyppigste årsag til skilsmisse. Du er ikke alene.

Få hjælp & inspiration til, hvordan du kommer videre.
.
Pop væk med dig boks...
Når utroskaben rammer - E-bog og Emailkursus af Maj Wismann
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram