fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Gift, men forelsket i en fyr fra mit arbejde

Kære Maj

Jeg er kommet i en ret uheldig situation. Jeg har forelsket mig i en fyr fra mit arbejde og det er gengældt, men vi er begge gift og har små børn, jeg aner virkelig ikke hvad jeg skal gøre, for jeg elsker min mand og mine børn og mit liv med dem i vores dejlige hus, jeg elsker den tryghed det giver, men det er som om begæret er væk, langsomt forsvundet, og nu er jeg altså forelsket i min kollega. Vi har endnu ikke været sammen, men jeg tror ikke at vi kan holde det meget længere, vi MÅ bare have hinanden, men jeg vil også have min mand, og jeg er så forvirret, hvad skal jeg dog gøre?

Hilsen J

Brevkasse:

Gift, men forelsket i en fyr fra mit arbejde

Hej ”J”

Tak for din mail, du rammer MANGE kvinder med din problematik og derfor vil jeg gerne takke dig for din ærlighed.

Ja, du er havnet i en uheldig situation og hvordan skal du handle.

Hvis du vælger din kollega, vælger du dit trygge liv fra og siger højst sandsynligt ja til dele børn og en ulykkelig skilsmisse.

Og hvad så, når du har været sammen med din kollega i et år eller to eller tre.

Så lægger begæret sig også der, og måske kommer der en ny kollega forbi.

Måske boller du med ham 3 gange og finder ud af, at han slet slet ikke er din kop te, måske viser det sig, at han slet ikke er en god far – du kender ham ikke, du har ikke gået dybt med ham, du har en flirt kørende som giver dig lir og spænding i hverdagen.

Er du villig til at satse og muligvis miste alt?

Når vi er opslugt af begær tænker vi sjældent på, at forelskelse og begær er dyriske instinkter og stoffer i hjernen, som kommer og går som det passer dem, havde jeg spurgt dig for et halvt år siden, om du var forelsket i din kollega eller havde planer om at blive det, havde du jo højest sandsynligt svaret nej og grinet af mig.

Og jeg skriver, at de kommer og går som det passer dem, for det gør de, det er ikke et spørgsmål om, hvorvidt vi forelsker os i andre end vores livspartner, eller om hvorvidt vi bliver tiltrukket af andre men et rigtig stort spørgsmål om, hvordan vi vælger at reagere på det, hvis det sker eller når det sker. For det sker hele tiden ca. 30 % har oplevet utroskab.

Jeg vil give dig det råd, at du skal stoppe kontakten til din kollega omgående, tag en kold tyrker, tænk på, at hvis det virkelig er meningen at i er ”ment to be” så vil jeres hjerter finde sammen, når børnene er blevet store og dit forældreansvar er fuldført, og du vil blive skilt på en god og fredelig måde, og du vil leve godt og værdigt med dig selv og vide, at du har gjort det rigtige for dig selv og dine børn.

Hold fokus på dit parforhold, på dine børn, skriv ned, hvad du er taknemmelig over og husk at forelskelse er en tilstand, der går over.

Fordi vi har lyst til junkfood, behøver vi ikke at spise det, selvom det er det vi har lyst til.

Du behøver ham ikke, du har ikke brug for ham, men du har brug for at kunne se dig selv i øjnene resten af livet.

Jeg bygger mit råd på, at du skriver til mig, at du elsker din mand og er glad for ham, og så har i stadig rigtig rigtig meget at bygge på.

Hvad er det ved din kollega, som du har forelsket dig i?

Kan du tage noget af det og bringe det ind i dit parforhold?

Jeg ønsker dig al held og lykke og styrke i processen.

Gift, men forelsket - Maj Wismann giver svar

De bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-

Kom videre efter utroskab

Få E-bogen "Når utroskaben rammer" + 30 dages Email-Kursus Gratis af Maj Wismann

1/3 af alle parforhold oplever utroskab. Det er p.t. den hyppigste årsag til skilsmisse. Du er ikke alene.

Få hjælp & inspiration til, hvordan du kommer videre.
.
Pop væk med dig boks...
Når utroskaben rammer - E-bog og Emailkursus af Maj Wismann
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram