fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Hvorfor er manden så modbydelig imod mig?

Hej Maj

Jeg sidder i en ret træls situation.

Min eks forlod mig for 11 måneder siden, da han havde været mig utro, med hans eks kæreste! Puha det var hårdt, jeg fik et kæmpe chok uden lige!

Jeg havde den mest røv elendige december månede ever!

Jeg hylede konstant, når mine børn ikke var i nærheden.

Jeg var så ked af det!

Hvorfor behandler han mig så dårligt

Nå men måneder gik, og langsomt begyndte jeg at blive mig selv igen, sådan nogenlunde. Havde dog stadig mine ture.

Da vi kom hen til sommerferien og eks’en skulle havde børnene på sommerferie, var jeg faktisk kommet så langt, så jeg kunne sidde i haven og tale med ham, over en øl.

Inden de kørte på camping.

Jeg kunne godt mærke hans øjne flakke omkring mine bryster+ kavalergang.

Men jeg lod som ingenting!

20 min efter de var kørt, fik jeg en sms, hvor der stod. Fuck jeg savner dine bryster!
Jeg skrev tilbage. Okay ja, men desværre så sidder de jo på mig, han svarede, du må ud og finde en, der kan gramse på dem.

Mig: Ja han skal nok dukke op en dag.

Ham: Ja selvom jeg ville elske og rører dem igen.

Mig: Det jo ikke sikkert jeg finder en der vil!

Ham: Jeg vil gerne!!!

Og så blev han ellers ved med at plage om billeder af mine bryster. Han undskyldte dog for sin opførsel 4 dage senere og sagde det sker aldrig igen.

Så blev det august, og en dag skrev han:

Hej smukke, så er jeg alene igen, vi blev lidt uvenner. Må jeg ikke godt få et billede?

Efter en del skriveri, endte det med han kom hjem til mig, og vi havde sex( dumt I know) og ja det fortsatte til oktober.

Hvor han kom her, når de var blevet uvenner.

Hvorfor er han så modbydelig

Da jeg til sidst truede med at fortælle hans kæreste det, blev han så sur!

Og han ville på det kraftigeste fraråde mig at fortælle hende det.

For så ville han aldrig nogensinde se mig igen!

Så jeg holdt min kæft, fordi jeg jo elskede manden!

For 3 uger siden, kontaktede hans kæreste mig, og fortalte at hun havde læst alle vores sms’er hvor jeg virkelig bare svinede ham til, og egentlig afslørede han sig selv, ved ikke at slette beskederne.

Nå, men vi blev evnig om at mødes til en snak. Hun bebrejdede ikke mig noget, da hun jo kunne se, at jeg var helt ude af den.

Samme aften sagde hun til ham( mandag) du har til på fredag og så er du ude!

Om tirsdagen, lukker jeg ham ind( igen dumt ) og han er ved mig og børnene i 14 dage, den første uge var vi lykkelige kærester. Men så ændrede han sig, han ville finde sit eget sted. Fair nok, for han ville stadig gerne havde mig som kæreste.

Så i mandags tager han ud til sin mor og sover, fordi vi havde haft en lille diskussion. Tirsdag henter han sit tøj, onsdag kommer han efter, hans sofa, som absolut skulle ind i min stue og stå!

Og alt det han havde i min garage.

10 min efter han er kørt, ringer han og siger. Nu har jeg fået mit eget og jeg ved ikke hvor længe jeg vil være mig selv, men noget helt andet er jeg har tænkt mig at kontakte …….. Igen for at bede hende om og give mig en chance mere.

WTF !!!???? Jo jo, den fik jeg smidt i fjæset.

Så igår aftes, skrev jeg til ham at børnene havde en del gaver til ham.

Intet svar!

Heller ikke engang et "tak far elsker også jer", da jeg sendte et billede af dem, hvor de stod med flag og jeg skrev vi elsker dig far.

Jeg skriver til hende, og vupti 5 min efter skriver han. Og jeg spørger, er i kærester igen? Syntes jeg har krav på at vide det, eftersom det er mig der igen er blevet pisset på!

Det ved jeg ikke helt endnu, vi har nogle ting vi skal havde snakket om.

Jeg skrev. Okay ja, men det har vi 2 altså også…

Hans svar: Stop det her,,,,

Han vil gerne redde trådene ud med hende, men ikke med mig.

Og jeg er mor til hans børn!!

Jeg har ikke krav på en forklaring på, hvorfor han har holdt mig for nar, bildt mig alverdensting ind og lovet mig guld og grønne skove.

Hvorfor er manden så modbydelig imod mig?

Hvorfor springer han fra hende til mig og omvendt! Egentlig er jeg ikke så ked af det igen, jeg er nærmere rasende! Og hun må jo også være godt dum, eftersom hun tager ham tilbage!?

Hvad dælen skal jeg stille op?

Jeg elsker ham jo og er begyndt at blive jaloux over alt det, de nu skal til og lave sammen igen som familie .. Plus han også har betalt halvdelen af hendes nye bryster, han har taget et forbrugslån !!..

Hvilket han aldrig har ville hjælpe mig med, jeg har drømt om brystløft i flere år, men nej nej det måtte jeg jo spare sammen til.

Jeg er SÅ gal!

Jeg bliver så vred

Så jeg bliver helt bange for mig selv!..

Selv efter hun har svinet ham til på sin Facebook og bedt sine veninder/ venner om deres mening.

Og hun har fået hendes teenage datter til at give fuck finger foran alle hans ting, de havde slæbt ud i haven, og det har hun lagt på Facebook.

Alt det, tilgiver han.

Men hvis jeg hidser mig op, så er fanden løs!

Hvorfor vælger han hende igen!?

Hvad er det, der går i gennem hans hovede, og hvad er det der gør, at han syntes det er så fedt og se mig nede i hullet igen…

Hjææææælp mig! Bare lige et par svar, ville gøre underværker..

Undskyld det blev så langt!

Kh,
Hende, der snart havner i kulkælderen igen

Hvorfor er manden så modbydelig imod mig?

Kære, kære dig

Hvor kan jeg godt forstå, at du er forvirret og ked af det. Sikke en omgang og sikke en historie. Og det har snart kørt på i et helt år.

Puha!

Jeg bliver helt forpustet på dine vegne.

Det du fortæller mig, er en historie om en kvinde, der først bliver udsat for utroskab, dernæst er dybt ulykkelig i adskillige måneder, og så kommer manden tilbage og snor hende rundt om sin lillefinger efter for godt befindende og leger med hende, hendes følelser og hendes liv.

For ikke at snakke om jeres fælles børn.

Ved du hvad, jeg kan faktisk godt forstå, at du gerne vil give ham en chance mere og måske endda to - I har fælles børn, og du elsker ham tydeligvis, og jeg kender til masser af mænd og kvinder, der ville gøre nøjagtig det samme som dig.

Men...

Når det så er sagt, så spørger du mig direkte: "Hvorfor er manden så modbydelig imod mig?"

Og det skal jeg fortælle dig.

Det er han, fordi du giver ham lov til det.

Jeg ved udemærket godt, at det her ikke er noget rart svar, og jeg VED godt, at den situation du står i er hamrende svær.

Men jeg er nødt til at være ærlig over for dig.

Den eneste grund til at han igen og igen og igen kan blive ved med at såre dig og lege med dine følelser er, at du igen og igen og igen giver ham lov til det.

Forstå mig ret...

Men hvis du bliver ved med at give ham lov til at komme tilbage til dig, så giver du ham jo også indirekte lov til at pisse på dig endnu engang.

En rigtig god tommelfinger regel i relationer (og i livet generelt) er, at hvis du vil vide hvad fremtiden bringer, så se på fortiden.

hvis du vil vide hvad fremtiden bringer, så se på fortiden

Hvis du ønsker den fremtid, som han har givet dig de sidste 5-6 måneder, så skal du bare blive ved med at gøre dét, du gør nu.

Nemlig at være hende, der står på sidelinien, som han kan "løbe hjem til", når han ikke kan finde ud af at få det nye forhold til at virke.

Og den følelse er bare ikke særlig fed vel?

Det er sundt, at du har din vrede - men jeg tænker faktisk, at du måske mest af alt skal vende den til noget konstruktivt.

Lad mig forklare...

Vrede er en følelse, der blandt andet opstår, når ens grænser bliver overskredet.

Du oplever igen og igen, at din ex-mand overskrider dine grænser.

Men vigtigst af alt...

Du oplever også igen og igen, at du overskrider dine egne grænser for, hvad du mener er en rimelig behandling af dig, og derfor bliver du dobbelt vred.

Du bliver jo både vred på ham, men også på dig selv - tænker jeg (måske tager jeg fejl).

Hvorfor andre mennesker gør, som de gør, kan vi kun gisne om, og jeg aner intet om, hvorfor din ex-mand behandler dig sådan.

Måske er han slet ikke klar over, at han gør dig dybt ulykkelig, måske ved han det godt, men er ligeglad, måske elsker han jer begge, og kan slet, slet ikke finde ud af, hvad han skal stille op...

Måske, måske, måske...

Vi kan gisne en masse, men vi VED intet.

Så hvad ved vi?

Vi ved, at du tillader det, der sker.

Du giver åbenlys tilladelse til, at han vader ind i dit liv, får nøjagtig, hvad han vil have og efterlader dig såret, "brugt" og ulykkelig (måske uden at han ved, at du bliver efterladt sådan?)

Igen.

Igen.

Igen.

Og igen.

Fordi du giver ham lov.

Hvorfor tilgiver han hende, men ikke dig?

Hmmm...

Rigtig godt spørgsmål.

Vi ved det ikke, og selvom du vidste det, så tænker jeg, at svaret ikke ændre ved, at du er ked af det.

Han behander hende anderledes end dig, oplever du, af årsager vi ikke ved - det vi VED er, at han hopper frem og tilbage imellem jer to, når det bliver svært for ham, og DET hjælper ingen af jer tre i det lange løb.

Og jeg tænker...

Gad vide, hvorfor du lader ham behandle dig sådan?

Gad vide, hvorfor du går med til den her "leg"?

Er det fordi, du håber på, at det kan blive jer to en dag?  (igen)

Er det fordi, du virkelig gerne bare vil have følelsen af, at han vælger dig til? (Nu hvor han tidligere har valgt dig fra)

Eller helt andre årsager?

Hvad er det, du gerne vil opnå med at lade ham komme tilbage igen og igen? (og gå igen og igen)

Jeg tror ikke nødvendigvis, at han synes, at det er fedt at se dig "nede i hullet igen", som du kalder det - skal jeg være helt ærlig, så virker det jo egentligt ikke som om, ud fra det du beskriver, at det rager ham en papand - men igen, vi VED ikke, hvad der foregår ovre i ham.

Min erfaring siger mig dog, at når man helt tiden gør andre mennesker ondt, og ikke har "tid" til at rydde op efter det rod, man laver, så har man det sjældent godt selv...

Men vi ved det ikke.

Der er intet, i det du skriver til mig, der tyder på, at han har planer om at ændre sin adfærd - og altså stoppe med at gøre dig ked af det.

Han gør som han gør - det gør dig ked af det - så længe han får lov af dig, bliver han ved.

Så hvad skal der til, for at DU stopper det her?

For der er tydeligvis kun et menneske, der kan stoppe den her "leg"

Og det er dig!

Hvad har du brug for i dit liv, for at du kan stoppe med at give ham lov?

Er du ikke mere værd, end at han skal "fucke" rundt med dine følelser i tide og utide og give dig falske forhåbninger, når det passer ind i hans kram, og lige falder i hans smag?

Er du ikke en kvinde, som i DEN GRAD er mere værd end at lade sig pisse på igen og igen?

Det er jeg overbevist om, at du er!

Mit bedste råd til dig er, at du skal UD af den relation, og det kan ikke gå stærkt nok.

Ja, det kommer til at gøre nas.

Ja, det bliver svært.

Ja, det kommer til at være ensomt i en periode.

Ja, det kommer til at føles "tomt", når al den drama, han konstant får lov at bringe ind i dit liv forsvinder.

MEN...

Når det så er sagt, så vil du som dagene og ugerne går finde en ro, som du måske aldrig har oplevet før.

Og jeg vil ÆDE min gamle hat på, at som dagene og ugerne går, og du får ham "ud af dit system", så vi du også se mere og mere klart, og du vil blive gladere og gladere for, at du har fået ham ud af dit liv.

Selvfølgelig ikke helt ud - han er jo børnenes far, så I skal stadig have et forældre-samarbejde.

Men INTET andet.

Dét der drama, som han kan bidrage med pt., er du alt, alt for god til!

Og husk, fordi du har følelser og elsker, behøver du ikke at være i dine "følelsers vold" - At elske et andet menneske, er ikke det samme, som at man så er nødt til at finde sig i en dårlig behandling.

Man kan godt gå fra et menneske, man elsker og lære at "give slip", hvis det er dét, der er sundt for én på den lange bane.

Hellere være glad alene, end ulykkelig med en anden!

Så du får lige en udfordring herfra, og så må vi jo se, om du "tør" at tage imod den.

Du skal lave en liste med 10 måder at sige "nej" på til ham, når han kontakter dig igen, for tro mig, det vil han gøre.

Du ved NØJAGTIG, hvad der kommer til at ske - bare se på fortiden.

Og som sagt, hvis ikke DU ændre noget, så kommer intet til at ændre sig ,0og det hele vil bare blive ved med at gentage sig i et væk (medmindre han ændrer sig selvfølgelig, men det er der intet, der tyder på i det du skriver til mig).

Med sådan en liste, så har du en "liv-line", du kan hive frem, når det bliver svært, næste gang han skriver - du hiver listen frem og starter fra en ende.

Nej, tak!

Nej tak - Er en rigtig god begyndelse.

 • Nej tak, det er jeg ikke interesseret i.
 • Det er sødt af dig at tilbyde, men nej tak.
 • Nej, med nej på - igen og igen.

Og så skal du finde ud af, hvilke veninder du kan ringe til og alliere dig med, når det bliver svært og du begynder at tvivle på, om du nu alligevel skulle skrive ja...

Dét vi har gang i er faktisk en Detox - en form for "udrensning".

Vi skal have dig så meget på afstand af det her ballade, at det bliver nemt for dig at vælge det fra fremover i resten af dig liv, når folk begynder at opføre sig dumt og uhensigtsmæssigt over for dig.

Du skal blive ekspert i at sige "Nej, tak"

Det er simpelthen et af de allerbedste råd, jeg overhovedet kan give dig.

For når du bliver ekspert i at sige "Nej, tak", skal du huske på, at du jo så automatisk siger "Ja, tak" til noget andet.

Ofte noget langt bedre.

Hellere have det godt i dit eget og børnenes selskab, end at have det skidt i hans!

Og når du siger nej til andre menneskers rod, så siger du ja til dit eget liv og din egen frihed til at gøre det, som giver dig det, du ønsker i dit liv.

Du får frigivet energi, bliver stolt af dig selv, fordi du kan stå op for dig selv og sætte grænser, og du begynder at føle dig mere selvsikker, og dit selvværd stiger.

Og du lærer dine børn en sindssyg vigtig lektie, nemlig at livet består af en masse valg, som vi kan sige "Nej, tak" eller "Ja, tak" til, og alt afhængig af, hvad vi vælger at svare, får vi følelsesmæssige resultater.

Kunsten er at lære at sige "Nej, tak" eller "Ja, tak" på de rigtige tidpunkter og stå fast ved den beslutning, man har taget.

Dine følelser er dit kompas.

Lyt til dem, og lær af dem, og brug dem i din vej til at blive den bedste rollemodel for dine børn i forhold til at blive "Nej, tak" og "Ja, tak"-ekspert.

Man skal behandle hinanden ordentligt.

Eller er det "Nej, tak - ellers tak".

Så tør du tage min udfordring op, og blive ekspert i at sige "Nej, tak"?

Hvorfor er manden så modbydelig - Maj Wismann giver svarDe bedste hilsner

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

★ Har du oplevet at stå i samme situation, og hvad gjorde du/gør du? Hvordan har du håndteret det? Har du også skulle træne dig selv i at sige "Nej-tak" ? Jeg vil elske at læse din kommentar, dine gode råd og erfaringer 

*Husk god tone, ALLE negativt ladet kommentarer slettes øjeblikkeligt – Jeg ønsker at skabe et positivt og støttende forum, hvor vi kan hjælpe hinanden, og derfor er der nultolerence overfor flabethed, nedladenhed, negative inputs, uhøfligheder og uforskammethed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

8 comments on “Hvorfor er manden så modbydelig imod mig?”

 1. Hej Maj

  Tak for dit svar! Jeg tager din udfordring op.. Jeg vil lærer at sige NEJ TAK..

  Men der er nyt på fronten, ang min eks..

  Han har fortalt mig, at han ikke har nogle følelser for mig, og at det er fuldstændig slut! Han sagde, bare jeg elsker også dig så jeg ikke skulle føle mig alene.
  Så egentlig burde det være nemt for mig, og sige, nå men så kan jeg da i det mindste komme videre nu. Men stadig, så er det dæleme svært! Men jeg vil ud af alt det her drama.. Jeg vil ikke elske ham mere, for når han ikke elsker mig , så er der jo ligesom ikke rigtig noget at elske ham for mere!

  Mvh

  Hende der vil lærer at sige NEJ TAK!

  1. Tak for at I/du deler, til stor hjælp for os kvinder der er/har været der og så småt er ved at komme "igennem".
   "kærlighedsbedrager" - har I hørt om denne type ?
   læs via google.

   TAK
   Jeanett

 2. Kære Maj,

  Jeg kender godt det der med at skulle lære at sige nej tak og sætte grænser for mig selv og andre. Det lærer man jo hurtigt når man har børn som vil mange ting og som stiller krav til "mor" meget af tiden. Det er også dejligt men det kræver at man er vågen og opmærksom.

  Jeg er i en process hvor jeg er ved at lære at sige nej tak. Men det er en lidt anderledes situation end damen som her har skrevet. Jeg er ikke udsat for utroskab (sexuelt), ej hellere er jeg skildt fra børnenes far. Men det kunne være at jeg skulle??? Det overvejer jeg lige nu.

  Jeg er ved at arbejde mig ud af PTSD agtige symtomer og har været på antidepressive piller i 3 år, men har trappet helt ud og er totalt fri for medicin nu. Denne process er ikke let, ej hellere for mine omgivelser som må stå model til en hel del. I denne process har jeg to gange fået den besked fra min mand at jeg da hellere skulle begynde med de piller igen, for så var jeg lidt lettere at have med at gøre. Det er sårende og i alle tilfælde ikke støttende. Mit svar har været at melde mit på Steen Kofoeds Healerskole i København og yderligere healings behandlinger i Odense så jeg kan stå imod det jeg får smidt i hovedet undervejs. Det er ikke gunstigt for forholdet men det har gjort at jeg har rettet ryggen og hovedet så jeg bedre kan blive i mig selv og ikke hele tiden være opmærksom på ham og hans krav og ønsker. Det kan godt være at det vil koste mig mit forhold men det er ok, da det er vigtigere for mig at kunne være i mig selv end at være sammen med ham. Jo, vi skændes en hel del og børnene er ikke glade for det. Men jeg kan mærke at for hver gang jeg siger nej til ham bliver jeg bedre til at holde fokus på mig selv. Børnene, dem skal jeg nok samle op og det gør jeg jo også hen ad vejen.

  Hans daglige krav er noget af en udfordring. Og jeg er kommet på en stor opgave. Han har meget travlt med hvad jeg foretager mig og ikke foretager mig. Han vil meget gerne kritisere og læsse opgaver på mig. Pt. er jeg ansat i hans firma og arbejder hjemmefra. Han mener at jeg skal stå til rådighed for ham og børnene 24/7 og det har jeg også haft indfriet. Men det er slut nu. Jeg har lavet et uge skema som jeg har hængt op hjemme så alle kan se det og der er taget højde for alles behov - ikke mindst mine egene 🙂

  Mit råd til os som skal lære at sig nej tak, er: gør det en gang, og så engang til. For hver gang du gør det, bliver det lettere og også sjovere - mærkeligt nok. Men jeg kan love, at det er ikke alle som synes om det. Du vil møde en hel del modstand. Men det kan gøre os bedre til at fokusere på os selv. Jo, der er tårer, frustration og forvirring i processen. Også vrede og udbrud.

  Til slut vil jeg gerne dele denne her tanke. Det er ok at være forelsket i et menneske, også en som ikke er god ved dig. Men det betyder ikke at du behøver at være sammen med det menneske - som kærester mener jeg. Hvis han ikke er god ved dig, og du lader ham være modbydelig, så er du ikke kærlig ved dig selv. Skift fokus fra at ville have ham som kæreste, til kun at gøre ting som gør dig glad og som giver dig energi.

  Lys og kærlighed Susana

 3. Kære fortabte dig.

  Jeg ved NØJAGTIG hvordan du har det, jeg kender den diskussion der konstant kører i dit system, jeg kender den voldsomme smerte , den frygtelige tomhed....og ved Gud hvor jeg genkender raseriet, ondskaben, hævnen... Alt sammen på grund af at mit livs største kærlighed har brug for opmærksomhed fra andre kvinder, OG ikke mindst ... Ikke vil vedkende at hans handlinger slår mig langsomt ihjel. Men jeg har hørt mange ORD... ORD der får mig til at føle mig som en gudinde, den sejeste, klogeste, smukkeste, ENESTE..... Men handlingerne- gør det modsatte??
  Hvem ville ikke nyde følelsen af at være valgt til, forgudet, dyrket og beundret??

  Det er et stof man kan blive afhængig af, og den følelse af selvtilfredshed man plejede at have , bliver pludselig svag fordi man ønsker himlen, det svævende...man glemmer abstinenserne, trangen, desperationen når man får et fix... Og ja ... Spørg dig selv hvor længe du vil være misbruger?

  Jeg er på vej, har været hvor du er, købte Majs workshop (https://websexolog.dk/utroskab-kom-videre/)og det har ikke været nemt, jeg er ikke ovenpå men jeg ved hvad der er på spil i mit nervesystem nu, så det er nemmere at modstår på de dårlige dage og sige NEJ TAK - vi bliver ALDRIG kærester igen! Men jeg ønsker dig det bedste for dig❤️

  Du KAN godt, vær god ved dig- og du ved godt inderst inde hvad det er- han blir ikke anderledes ever...
  Kærlig hilsen
  En sej selvstændig kvinde , der var et rystende hulkende vrag... Men er STÆRKT på vej tilbage til MIG ❤️

 4. Kære du.

  Som en, der har stået i tæt på samme situation sender jeg tanker og forhåbentlig lidt styrke din vej. Som Maj skriver, kan du ikke ændre ham, hans adfærd, hans følelser, tanker eller manipulation (som jeg tænker, han bevidst/ubevidst prøver på i forhold til dig) Men du kan ændre dig selv. Du kan stå op for dig selv og for dine børn. Du fortjener at vide, du er mere værd. Dine børn fortjener at vide, at deres mor kæmper for sin ret, sit selvværd og sin selvtillid.

  Det er hamrende svært at sige nej, men du kan godt. Du kan gøre det, fordi du vil være den bedste version af dig selv du overhovedet kan. Fordi du vil vise dine børn, hvordan man behandler sig selv og andre mennesker. Fordi du ikke vil finde dig i at blive behandlet som en dørmåtte, fordi du ved, at hvis du skal have en mand, skal det være en som behandler dig med kærlighed, respekt, ærlighed, loyalitet samt at du er hans prioritet. Det lyder ikke som om disse kvaliteter præger din ex-mand baseret på hans adfærd og din fortælling lyder som om, at det er de ting, du søger i ham.

  Maj har engang lært mig sætningen: "Universet tager ikke noget fra dig uden at give noget bedre igen" I mørke tider, er det meget svært at tro på, men find nogle mennesker, som kan tro på det for dig, når det er for svært for dig selv. Og pludselig vil du se, at du blomstrer. Du vil se og mærke en nyvunden tillid til dig selv. Du kan se tilbage og sige: Det der var virkelig ikke sundt for mig.

  Jeg ønsker dig alt held og lykke på din rejse med at finde dig selv og mærke efter samt gøre hvad DU vil og hvad DU har brug for. Du kan godt, det lover jeg! De kærligste og styrkende tanker fra mig.

  1. Hvor jeg kender det! Dog har jeg nok været "hende den anden". Det stod på i hele 3 år og for første gang kan jeg med sikkerhed love mig selv, at det aldrig sker igen. Det har været hjernevask, manipulation på meget højt plan! Det åd mig op indefra, jeg så mig selv syne hen og miste min power og mit gode humør. Jeg var fanget i en offerrolle og vendte det indad. Jeg påtog mig skyld for hans handlinger. Lod mig drage af søde ord og handlinger, igen og igen. Min ridder i rustning, viste sig at være en klovn i sølvpapir, det ved jeg nu. Jeg kan mærke jeg lever og det er en sejer! Jeg har valgt ikke at svare på hans beskeder når han skriver. Jeg ved af erfaring at det ikke stopper her, han vender tilbage, men han får ikke mere næring fra mig, til hans syge spil. Tilbage er nu tvivlen på at møde en ny kæreste der vil mig, at jeg er værd at elske og om jeg kan stole på min egen dømmekraft. Men det kommer den dag jeg møder den rigtige, det tror jeg på nu Humørikonet heart Du får et stort varmt knus Jannie, til at samle dig op på Humørikonet smile

 5. Til Hende der snart havner i kælderen igen.

  Manden er indlysende et dumst svin, der er fuldstændigt ligeglad med dine og børnenes følelser.
  Du skulle muligvis prøve at læse lidt op på narscisime, det lyder lidt i den boldgade i mine ører.
  Har et par veninder som har været ude for den slags mennesker og historien er ikke helt ved siden af deres.
  Så længe du giver ham lov til at bruge dig som dørmåtte vil hna gøre det.
  Og du aner vel ikke havd han siger til den anden. Det kan være han er lige så udnyttende over for hende, men pt, bare ser en større fordel i at være sammen med hende.

  Din del af det, er at du giver ham lov. Det kan godt være du ryger i kælderen igen, men hvis du går derned, så sørg for at finde din selvrespekt når du nu alligevel er nede i de gamle gemmer.
  Både for din og for die børns skyld biver du nødt til at lære at sige fra.
  Og det skal være HELT fra. Ikke nogen bagdør, ikke noget chancer.
  Han vil kun sig sit eget velfærd og han vil højst sandsynligt aldrig forandre sig.
  Luk og lås døren for ham. Og når du gør det, så vil du sikkert opleve ham komme krybende og tigge og bede, for så er det pludseligt ikke ham der styrer spillet længere.
  Lad ham tigge og lad blive uden for døren.

  Knus og held og lykke.

 6. Kære du.
  Jeg var der, hvor du er nu. Jeg lærte at sige nej tak. Og jeg lærte at elske mig selv for den jeg er.

  Og ved du hvad der skete?

  Jeg mødte en fantastisk mand, der som jeg havde behov for kærlighed, kommunikation og ro. En mand som ikke bare med ord, men også i handlinger, viser mig igen og igen at jeg er hans kvinde og han er min mand. En som kan få mig til at føle mig fri, glad og fantastisk.

  Så start med at skrive hans navn på et stykke papir. Skriv så nej tak... Fx nej tak jeg vil ikke sove sammen med dig. Nej tak jeg vil ikke sende billeder af mig mm. Når du har gjort det så skriver du dit navn på et andet stykke papir. Og så skriver du ja tak... Fx ja tak jeg vil gerne behandles som en kvinde, ja tak jeg vil elskes for den jeg er. Osv. Når du mener du er færdig kigger du på de to stykker papir, og hænger ja tak op på køleskabet, så du ser den hver dag. Den anden gemmer du i en æske langt inde i skabet. Når du har det svært så kig på den liste du har valgt, og sig det højt der stå på den. Skriver han kommer forbi eller andet, så kig på nej tak listen, og mind dig selv om at sige NEJ.
  Det hjalp mig meget, måske det også kan hjælpe dig. Om et halvt år tager du nej tak listen og river den i stykker der burde du præcis vide hvad du vil havde, og hvad du bestem ikke ønsker.
  God vind..

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram