fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Jeg er i tvivl - kan det overhovedet hjælpe mig?

Hej Maj.

Jeg kom i forbindelse med din hjemmeside, efter at have læst om dig i Femina.

I en artikel om skilsmisser, gav du gode råd til at undgå misforståelser med god kommunikation.

Derefter har jeg været på din hjemmeside og modtaget et gratis online kursus om dette. Og jeg har også fået dine søde mails efterfølgende.

Jeg er egentlig ret interesseret i at melde mig ind i din Klub Kærlighed, men jeg er i tvivl om det er det rette for mig lige nu. Jeg kunne godt tænke mig at komme videre i mit liv.

Jeg er lige blevet separeret efter 19 års ægteskab (kvinde 48 år) og det kom fuldstændigt uventet.  1½ uge efter min mand har været til julefrokost, deklarerede han, at han ville skilles!

Det har været et forfærdeligt forløb. Man oplever at det værste kommer op i en. Både fra min side og min mands. Og det var med den tilgang at jeg tog dit gratis online-kursus. Fordi jeg, om ikke andet, må kunne gøre det bedre. Vi har 2 børn i slutning af teenagealderen, så vi bliver nødt til at kunne tale sammen

Det der gør mig i tvivl om din VIP-klub er noget for mig, er at jeg kan se at der er rigtigt meget om at forebygge, at man går fra hinanden. Er det også noget for mig, når bruddet er sket? Er der evt. ideer til hvordan man får ham til at “vågne op” af sin kærlighedsrus.

Man sammenligner jo ofte forelskelse med sindssyge.

Jeg vil gerne arbejde for at komme videre i mit liv. Jeg vil også gerne blive klogere på min seksualitet, turde eksperimenter. Har altid været meget genert, når vi skulle tale om behov osv..

Men måske skal jeg vente et stykke tid med at melde mig ind??

Hvad vil du anbefale.

Venlig hilsen

En fortvivlet forladt med kærestesorger

Jeg er i tvivl - kan det overhovedet hjælpe mig?

Kære fortvivlede forladte

Puha, sikke en ubehagelig situation at stå i. Og ja, du må jo føle dig sindsyg magtesløs. Han tog en beslutning, og så var der så ikke noget du kunne gøre. Sikke et svigt 🙁

Jeg kan virkelig godt forstå, at du er fortvivlet og har de vildeste kærestesorger!

Det er rigtigt, at jeg snakker meget om forebyggelse, men for pokker, man kan jo ALTID blive klogere. Men nej, jeg har ikke (endnu) lavet et "Sådan vinder du din partner tilbage, når du er blevet forladt"-online kursus. Det kan være det kommer på et tidspunkt 🙂

Men, hvis du gerne vil bliver klogere på din seksualitet og gerne vil lære mere om, hvordan man optimerer på et parforhold, kærligheden, kommunikationen, får "fjernet støjen", så der bliver plads til alt det gode og får DET i fokus, så tror jeg bestemt det er noget for dig.

Og så vil jeg altså også lige henvise dig til Lasse Bauer, som jeg fornylig interviewede til et tema om "Personligt ansvar i parforholdet", som også ligger inde i Klub Kærlighed. Lasse er dygtig til netop denne problematik. Jeg er ret vild med ham og hans tilgang til parforholdet og livet. Han har netop fået oversat sin amerikanske bog til dansk "Overlevelsesguiden til kærestesorger" - måske det faktisk er på hans hjemmeside, du skal starte 🙂

Uanset, så vil jeg sige, at min erfaring i forhold til at "Vinde sin partner tilbage", handler rigtig meget om, at begynde at leve igen. Du skal simpelthen acceptere, at han er gået og så gå i gang med at gøre dig glad og gøre din hverdag god. Jo mere du udstråler, at du har styr på dit liv, er glad og faktisk sagtens kan fylde dig selv og dit liv ud, jo mere attraktiv er du også ofte.

Det lyder nemmere sagt end gjort, og det er helt klart en træningssag og ikke noget, man bare lige gør sådan vupti, vupti. Det med at få et fedt singleliv, kan du høre meget mere om i mit kursus om netop at få det gode singleliv, som du både finder i min shop, men også inde i Klub Kærlighed.

Jeg håber mit svar, har givet dig lidt uddybning og lidt retning at gå efter.

Pøj pøj med det hele.

Maj Wismann hjælper dig med kærestesorger

Kærlige tanker,

Maj Wismann - Klinisk sexolog og parterapeut med egen praksis siden 2006 - Læs mere om Maj her <---

Læs om bogen: "Men hvorfor - Fortællinger fra de utro og fakta om utroskab" her <---

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram