fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Skal jeg være min kæreste utro, spørger mor til 3?

Hej Maj.

Jeg har virkelig brug for din hjælp , nu..

Jeg er en kvinde på 26 år, jeg har 3 børn med min kæreste som jeg har været sammn med i 6 år,og vi bor i et dejligt lille hus som vi ejer.! Vi har haft en godt og stabilt forhold indtil for et par måneder siden. Vi kan ikke rigtig finde og forstå hinanden.

Dette er sket fordi min kæreste pludselig blev jaloux over han synes jeg gik for meget i byen.( hvilket jeg ikke synes) vi har haft mange vilde skænderier når børnene ikke var hjemme og jeg kan simpelthen ikke overskue det mere.

Jeg er begyndt at ses i smug med en gammel flamme som der i virkeligheden nok ikke siger mig så meget men han siger alle de rigtige ting og på den måde slår han benene under mig. Jeg ved at det ikke er min gamle kæreste jeg skal være sammen med hvis min kæreste og jeg brød med hinanden, da eksem både ryger hash og fester en del.

Mit faktiske spørgsmål er så: skal jeg forlade hus og hjem ? Jeg elsker jo inderst inde mim kæreste men hvad er det så der får mig til at mødes med min Eks når børnene er puttet og små kysse med ham i smug?

Min kærestes temperement er gået meget over gevind på det sidste, og det er derfor jeg ikke rigtig kan finde mine følelser frem. Det skal lige siges min kæreste har haft en meget rå barndom med misbrugs forældre og plejefamilier der ikke duede.

Jeg er itvivl om det ville hjælpe mig til at kæmpe for vores forhold hvis jeg havde et One Night stand eller hvad jeg overhovedet skal gøre. Skal jeg blive ved min kæreste eller skal jeg være ham utro??

Hjælp mig...

Få Gratis onlinekursus lige her - download nu og lyt om 2. min. - klik her og vælg dit gratis online kursus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-

Kom videre efter utroskab

Få E-bogen "Når utroskaben rammer" + 30 dages Email-Kursus Gratis af Maj Wismann

1/3 af alle parforhold oplever utroskab. Det er p.t. den hyppigste årsag til skilsmisse. Du er ikke alene.

Få hjælp & inspiration til, hvordan du kommer videre.
.
Pop væk med dig boks...
Når utroskaben rammer - E-bog og Emailkursus af Maj Wismann
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram