fbpx

Du skal møde Cathrine.

En ganske almindelig og “ganske tilfreds med livet” kvinde på 27 år. Godt og tilfreds gift og levede i det hele taget det liv, hun altid havde drømt om.

Næsten færdig med drømmeuddannelse.

Havde købt drømmehus.

Vågnede op ved siden af drømmemanden.

Ja, der var faktisk ikke noget, der kunne vippe Cathrine af pinden.

Troede hun.

Det var for 3 år siden.

Cathrine fortæller:
Utro - Cathrine måtte flytte“Jeg opdagede ud af den blå luft, at min mand havde en affære og havde været mig utro. Han havde haft det kørende i tre måneder. Han ønskede at være sammen med hende, så jeg måtte flytte.

Og i løbet af 8 uger gik jeg fra mit drømmeliv til en skilsmisse, og at jeg skulle bo alene. Selvfølgelig hen over jul og nytår, som bestemt ikke gjorde det bedre. 

Jeg synes, jeg klarede det godt i første omgang. Men efter 8-10 måneder faldt jeg i et dybt hul. Der væltede ting frem i mig, jeg troede var pakket væk.

Jeg blev bitter og samtidig fyldt med skyld, skam og masser af bebrejdelse overfor både ham og mig selv, og da vi ikke længere havde kontakt, gik det dog hårdest ud over mig selv.

Da jeg læste beskrivelsen til Maj´s online workshop om utroskab var min første tanke: “Bare den havde været der, da jeg stod i mit livs krise!” Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde haft workshoppen dengang, for jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle gribe tingene an.

Jeg sørgede for alt det praktiske, men følelsesmæssigt var jeg et stort rod, og jeg anede ikke, hvordan man ryddede op i den butik.

Jeg manglede en objektiv guidning. 

Jeg ville have investeret i mig selv med denne workshop på 2 minutter, hvis den havde været der, da jeg stod i det. Man skal huske, at det er en hjælp til sig selv i en situation, hvor man ikke ved, hvad man ellers skal gøre. 

Selvom det er 3 år siden, at min ex-mand var mig utro, så har jeg fået helt utroligt meget ud af at deltage på workshoppen. Jeg har bl.a. fået håb, masser af erkendelser og ikke mindst anerkendelse af mig selv. 

Noget af det vigtigste er, at jeg har indset, at jeg håndterede en del af processen på en ok måde. 

Han var utro, og jeg følte, jeg gjorde alting forkert……

Jeg havde en følelse af dengang, at jeg gjorde det hele forkert, og hvis jeg bare havde gjort det rigtigt, havde det ændret forløbet og resultatet. Men jeg kan se nu, at jeg havde lov til at være ked af det, såret, vred og sige grimme ting engang imellem. 

Jeg har også lært, at jeg skal lytte til mig selv i kritiske situationer og stole på, hvad mine følelser og krop fortæller mig. Desuden har jeg lært en masse om tanker, følelser, selvværd og selvtillid. Følelserne væltede rundt efter hendes mand var utro

I workshoppen er der 7 casestories altså interviews med kvinder, man kan lytte til, som alle fortæller deres historie om utroskab.

Da jeg lyttede til dem, fik jeg en følelse af ikke at være alene, og det betyder meget i en situation, hvor man kan føle sig ensom, og hvor alt virker håbløst, når ens partner har været utro og tilmed også smidt en ud 🙁

På trods af, at min historie er 3 år gammel, har min selvtillid fået et boost efter at have hørt workshoppen. Særligt modul 1 var helt fantastisk! Maj er altid direkte, ligetil og vildt konkret. Desuden dømmer hun ikke, og hun ved, hvad hun snakker om. 

Min skyldfølelse, skam og selvbebrejdelse er også faldet betydeligt og workshoppen har lært mig, at jeg kunne bidrage til et forhold, der ikke var godt, men valget om utroskab var ikke min skyld. 

Hvis du er forvirret, ked af det, vred og såret, så hjælper workshoppen dig også til at sætte ord på de her følelser og mange flere. Det i sig selv er en hjælp. 

For 3 år siden skrev jeg også meget. 

Dagbogen blev Cathrines bedste ven, da hendes mand var utroDagbogsagtigt. 

Breve til min x-mand, som ikke blev sendt. Det hjalp rigtig meget. MEN jeg ville ønske, at jeg havde haft noget konkret omkring, hvad jeg skulle skrive, øvelser, hvad som helst. Og det er der i workshoppen.

Jeg vil rigtig gerne anbefale workshoppen til andre, og der er særligt tre ting, som jeg har lyst til at sige til dig, der læser dette, hvis du står midt i utroskab. 3 ting, som jeg altid vil huske i mit hjerte fremover, og som workshoppen har lært mig nemlig:

1) Du er IKKE alene. Husk det!

2) Det er IKKE din skyld. Husk det!

3) Det BLIVER bedre. Husk det!

Da jeg stod i mit livs største krise, manglede jeg noget konkret til at hjælpe mig. Jeg søgte højt og lavt og søgte også på nettet, men kunne intet finde. Jo en masse parterapeuter, der lovede mig, at de kunne hjælpe os. Men hvad med mig? Jeg var jo blevet skrottet? Der var ingen hjælp at finde til mig! 

Jeg trak vejret overfladisk, havde skyld, skam og enorme selvbebrejdelser, som workshoppen arbejder meget med. Havde jeg haft workshoppen dengang, ville det have gjort, at jeg på den længere bane klarede mig godt igennem i stedet for at falde dybt igen efter 8-10 måneder. 

Vil du også med på “Utroskab – Kom videre. Sammen eller hver for sig”? 

Få hjælp og støtte til at komme ovenpå igen, hvis din partner har været utro

Læs mere om min anonyme online workshop her <——-

 

Cathrines mand var utro - Maj WismannPas på dig til vi ses igen ❤

Kh,
Maj

★ Har du oplevet noget, der minder om Cathrines oplevelse? Har du oplevet, at din partner var utro? Har du lyst til at dele din historie? Så må du rigtig fortælle herunder ganske anonymt. Måske kan netop dine erfaringer hjælpe andre. OBS. Dette er et ekstremt sårbart emne, så vær rigtig sød at være opmærksom på positive formuleringer, rummelighed og omsorg. På forhånd tak ❤

*Husk god tone, ALLE negativt ladet kommentarer slettes øjeblikkeligt – Jeg ønsker at skabe et positivt og støttende forum, hvor vi kan hjælpe hinanden, og derfor er der nultolerence overfor flabethed, nedladenhed, negative inputs, uhøfligheder og uforskammethed.

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!