fbpx

Hejsa Maj

Jeg skrev til dig for et par mdr. siden omkring ikke at kunne få udløsning. Nu har jeg prøvet det, det var helt vildt. Jeg gjorde som du sagde, med at forkæle min krop, og kunne godt mærke at jeg blev meget hård og liderlig. Men jeg fik ikke udløsning, det var som om det stoppede oppe i mit hoved. Men så så jeg et svar du havde givet til en pige om at give slip på orgasmen, give den lov, og at hun skulle tænke ”nu kommer jeg” ”nu kommer jeg” og så gjorde jeg det, og brugte også et ”handjob” et rør med dupper på til at onanere med og så kom jeg sku. Og jeg kan flere gange i træk, det er så fedt. I lørdags var jeg på date med en pige, og jeg har altid været bange for at nå til sexdelen og var bange for ikke at kunne få udløsning, når jeg nu heller ikke kunne få det selv. Og så har jeg tænkt på det under alle de andre dates. Men i lørdags var jeg bare helt tom for tanker, for nu vidste jeg ligesom at jeg ku. Det er bare så fedt. Nu er jeg heller ikke længere bange for ikke at kunne få børn. Fuck jeg er så glad. Du skrev i dit svar til mig, at jeg måtte maile igen, og derfor skriver jeg. Tak for hjælpen.

Hilsen K

Hej K

STORT tillykke, hvor er det da super fedt for dig. Det er så skønt at høre at mine råd har hjulpet. Jeg kender godt et såkaldt ”handjob” og de er ret effektive i deres stimulering, man skal bare huske at bruge en masse glidecreme, du kan finde flere forskellige fra Tenga inde på www.sinful.dk Det er dejligt at høre at det lykkedes dig, og at du nu har en seksuel selvtillid der bare er i top. Hvor er det endnu en spændende rejse du skal ud på, nu med pigerne.

Jeg ønsker dig al held og lykke, og tusind tak for din tilbagemelding. Det er skønt at høre fra jer læsere

orgasme, udløsning, handjobKærligst

Maj Wismann, sexolog og parterapeut

Gratis E-bog med fakta, tips og råd til sexlivet
majpopup

Få min Gratis E-bog "Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?

❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør man ved det?

❤ Hvordan får man gnisten igen?

❤ Tilmeld dig mit nyhedbrev og få e-bogen gratis

.

You have Successfully Subscribed!