fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Vaner - Sådan får du hjælp til at bryde dem ✔

Lynkort, men dog alligevel MEGA fedt tip om at bryde vaner fra mig i dette indlæg.

Anna Bogdanova om vanerI november gik jeg i gang med Anna Bogdanovas online program "Balder uden buler".

Fordi jeg simpelthen trængte til at blive "strammet" op og få min flade "Jeg sidder ned og skriver hele dagen"-mås til at ligne noget, der kunne kaldes en mås igen 😉

Og uden at gå for meget i detaljer, vil jeg bare sige - skidtet virker.

Det er det mest effektive og mindst tidskrævende træning, jeg NOGENSINDE har prøvet.

Shit det er altså godt.

Nå men..... Anna er giftmed Jacob.

Jacob Søndergaard om vaner

Og måske har du set de to trænings-basser i Go´aften og Go´morgen Danmark, for der hænger de ud i tide og utide og udtaler sig bl.a. om træning, der virker.

Jacob er ophavsmand til den gratis E-bog "Sixpack på 6 uger" og de to mennesker her, de ved altså, hvad de taler om!

Da jeg gik i gang med træningsprogrammet, fik jeg et tip af Anna. Et tip, som jeg i den grad bruger hver evig eneste dag. Jeg skulle downloade appen "Way of life."

(Du kan downloade den gratis til din I-halløj ting lige her)

Og nej, jeg ved ikke, om den findes til andre smartphones, desværre.

Som Jacob siger:
"Way of life er fed, fordi den øger chancen for, at man ikke bilder sig selv, alt muligt ind. Samtidig giver det dig mulighed for at se, hvordan små justeringer af din adfærd påvirker din energi og form f.eks. træn 10 minutter dagligt (indsats), sover du bedre om natten (afkast)"

Og som Anna siger:
"Vi tror ofte, at vi har gjort noget 100%, og så glemmer vi at tælle de dage, hvor det ikke er gået efter planen. Og så kommer der ofte en frustration med "men det virker jo ikke! Og jeg gjorde hvad du sagde!" Og i virkeligheden har man gjort det 100% 4 dage om ugen og 0% 3 dage om ugen. Hvis du samler et IKEA skab og kun følger instruktionerne i 50% af tiden, hvem ville du give skylden form at skabet enten aldrig bliver samlet eller falder sammen?"

Det er tydeligt, at Anna og Jacob bruger det i trænings øjemed, og det var også der, jeg først begyndte at bruge Appen. Jeg fik krydset af, når jeg havde trænet og kunne derfor se, helt konkret, HVOR mange gange i løbet af en uge jeg fik trænet, jeg sprang over, fordi jeg havde hviledag og hvilke dage, jeg bare ikke fik det gjort, fordi jeg var en sløv/doven banan.

Bryd de "usynlige og dårlige" vaner med App til Iphone

App hjælper dig med at bryde vaner

Men så blev jeg snedig!

Og så indtastede jeg "Minimum 7 timers søvn" - og her gik jeg og troede, at jeg i 9 ud af 10 tilfælde fik mine 7 timers nattesøvn - Oh Boy, blev jeg dog klogere!

Og lige HER, der løj jeg for mig selv igen og igen.

For jeg fik kun mine 7 timer i 40% af tilfældene! Shit. Pludselig kunne jeg se det, sort på hvidt, fordi jeg jo hver dag på min Iphone lige blev mindet om at krydse af, om jeg havde fået mine 7 timers søvn eller ej.

Og så gik der sport i det.

"Nej, nej, jeg spiser ALDRIG slik....."

"Selvfølgelig drikker jeg kun to kopper kaffe om dagen....."

"Ja, jeg får leget med ungerne HVER dag......"

Not!

For mig har det været en KÆMPE øjenåbner at bruge Way of life appen for at lure mine vaner af - og jeg bruger altså stadig "kun" den gratis version.

✔Sådan gør du:
Fidusen er, at du indtaster dét, du gerne vil tjekke op på, og så bliver du hver dag bedt om at "krydse af", og pludselig kan du se, hvor lidt eller hvor meget, du rent faktisk gør det, du gerne vil og som din intention er. (Mit eget næste eksperiment er "Kysse på Mads" - Og så må vi jo se, hvad det ender med at vise)

Så hvis du er frisk på at prøve at se dig selv, din adfærd og dine vaner efter i sømmene, og tør opdage, hvor du lyver for dig selv igen og igen, så er denne lille App virkelig genial.

Bryd de usynlige vaner med App

Jeg var fuld af løgn - indrømmet.

Men det har jeg heldigvis fået ændret på nu, også selvom nogle af "opdagelserne" har været svære kameler at sluge 😉

-->Du kan som sagt downloade den gratis lige her <--

Pas på dig og kærligheden til vi ses igen ❤

Kh,
Maj

★ Har du prøvet Appen Way of life? Har du et godt trick, der virker helt vildt godt hjemme ved jer, når der skal brydes vaner?  Jeg vil elske at læse din kommentar 

*Husk god tone, ALLE negativt ladet kommentarer slettes øjeblikkeligt – Jeg ønsker at skabe et positivt og støttende forum, hvor vi kan hjælpe hinanden, og derfor er der nultolerence overfor flabethed, nedladenhed, negative inputs, uhøfligheder og uforskammethed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kommentarer

  1. Jeg har selv haft kæmpe glæde af de mange træningsvideoer der er på youtube. Der er en masse gratis programmer samt kost programmer som er super gode!

    Men fedt du har fundet den helt rigtige måde at blive fit på!

  2. Kan desværre ikke finde den til android -ØV. Hvis nogen skulle finde noget tilsvarende, så er jeg meget interesseret! Det lyder SUPER -godt tip Maj!

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram