fbpx
Maj wismann signatur og logo
Klinisk sexolog og forskningsbaseret parterapeut
MENU

Har været min kæreste utro

Hej Maj

Jeg har været min kæreste utro, og nu kan jeg ikke finde ud af, om jeg skal fortælle ham om det. Jeg er frygtelig ked af det og vi er jo stadig sammen, jeg elsker ham og vil ikke miste ham. Er det bedst at være ærlig eller at lyve i sådan en situation?

Hilsen den anonym

 

Har været min kæreste utro - Hvad gør jeg?

 

Hej anonyme

Sikke en redelighed!

Øv en situation.

Jeg er meget fast i min holdning til utroskab og går lidt modsat strømmen af mediesexologholdninger i den retning, som ellers er oppe i tiden. Jeg mener, at ærlighed er bedst, også selvom, det kan/vil give en masse frustrationer og konflikter i forholdet, men det er blandt andet din måde at lære på, hvor ufedt det er, at bryde tilliden, både over for din fyr, men også over for dig selv, og den måde du ser dig selv på.

Og ja, det er ikke fedt at skulle være ærlig, men på den anden side, så er alle bedst tjent med ærlighed i min verden, om det er utroskab eller noget andet det handler om.

Vær modig og tag konfrontationen og få din selvrespekt tilbage.

Vær opmærksom på, at din rolle handler om, at lytte, acceptere, at du har gjort ham utrolig ondt og at være nærværende. Et forhold kan godt overleve utroskab, hvis man tackler det på den rigtige måde.

Men jeg tænker lige, at jeg vil stille et par spørgsmål, som du kan tænke over.

Hvorfor var du utro?

Hvad sagde du til dig selv, som retfærdiggjorde det i minutterne inden du var det?

Hvad savner du i dit parforhold?

Hvad er det specifikt ved din kæreste du værdsætter, og hvorfor vil du ikke leve uden ham?

Er det første gang du er utro eller er det en vane du gør i parforhold på et eller andet tidspunkt?

Hvis det bliver for hårdt for jer begge vil jeg anbefale jer at opsøge en kompetent og veluddannet parterapeut.

Mange kærlige hilsner og puf i ryggen

Maj Wismann, parterapeut og sexolog

 

——>Klik her og lær endnu mere om, hvordan du kommer videre efter utroskab og få hjælp anonymt og online til at komme videre sammen, eller hver for sig <—— Klik her

 

 

Gør som over 25.000 andre
Tilmeld dig Danmarks måske mest populære nyhedsbrev om parforhold, kærlighed og seksualitet. Nul spam. Kun e-mails og tilbud på kurser, der gør dig dygtig(ere)  til at få det parforhold og sexliv du ønsker dig. Du kan til enhver tid afmelde dig med et enkelt klik.
.
maj_wismann
Brevkassen om parforhold
I brevkassen her kan du finde mere end 400 spørgsmål og svar om parforhold, kærlighed, sex og seksualitet.
Skriv til brevkassen
Ressourcer
Online forløb
Artikler
Brevkasse
Maj Wismann
Stevnshøjvej 8
5800 Nyborg
Denmark
+45 22 37 62 93
Kontakt@majwismann.dk
CVR: 32844324
majpopup

Få min populære e-bog
"Når seksualiteten driller"

❤ Kan cølibat booste sexlysten?
❤ Hvad er seksuelt mindreværd, og hvad gør du ved det?
❤ Hvordan får du gnisten igen?
❤ Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få e-bogen for 0,-

.
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
Få min e-bog med fakta, tips og råd til sexlivet for 0,-
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram